Next_Capitall

Toți angajații real,- Ghiroda, au decis să lucreze în continuare în magazinele real,- din Timișoara

Compania real,- Hypermarket anunţa la sfârşitul lunii decembrie 2011 că va inchide magazinul situat in comuna Ghiroda, Strada Aeroportului nr 86, judetul Timis. Ca urmare a cestei decizii real,- Hypermarket România a finalizat în aceste zile procesul de relocare a angajaţilor acestui magazin. Pănă la sfârşitul lunii martie 2012, în procent de 100%, angajaţii îşi vor continua cariera tot în cadrul companiei, în unul dintre celelalte două magazine deschise în Timişoara.

Prima grijă a companiei începând cu luna decembrie 2011, odată cu decizia real,- de închidere a magazinului de la Ghiroda, a fost aceea de a asigura tuturor angajaţilor magazinului din Ghiroda un loc de muncă în cadrul companiei. Repartizarea s-a realizat pe baza cererilor adresate de salariaţi, în cadrul consultărilor individuale care au avut loc cu fiecare angajat în parte, la nivelul departamentului de resurse umane.

“Toţi angajaţii au primit un loc de muncă similar celui avut până acum, cu păstrarea pachetului salarial, într-unul dintre celelalte două magazine pe care le avem în Timişoara. Mulţi dintre angajaţii noştri de la Ghiroda sunt împreună cu real,- încă de la început, din 2006 şi au dovedit cu toţii determinare şi loialitate faţă de companie, aşa încât compania a ţinut să-şi păstreze oamenii valoroşi şi ne bucurăm că am reuşit. Sunt convins că vor lucra cu aceeaşi dăruire şi pasiune la noile locuri de muncă şi se vor integra rapid în noile echipe”, a spus Valentin Păuna, directorul de resurse umane al real,- Hypermarket România.

În 2012, planurile de dezvoltare ale reţelei de hipermarketuri real,- cuprind deschiderea a cel puţin încă un hipermarket nou în zona Bucureştii Noi din nordul Capitalei, precum şi continuarea modernizării şi remodelării unor magazine de generaţie mai veche.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Toți angajații real,- Ghiroda, au decis să lucreze în continuare în magazinele real,- din Timișoara
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: