Un nou jucător din retailul alimentar intră în zona de e-commerce: Mega Image prin www.abcoolfood.ro

Un nou retailer alimentar accesează serviciile de livrare la domiciliu. Mega mage lansează secţiunea de comenzi cu livrare la domiciliu, prin www.abcoolfood.ro, site-ul dedicat conceptului de magazin AB COOL FOOD, lansat în septembrie 2013, un magazin ce oferă consumatorilor un sortiment exclusiv de produse congelate.

Mega-Image-AB-Cool-FoodÎncepând cu această lună, toate preparatele din magazinul Mega Image, AB Cool Food, pot fi livrate la domiciliu prin comenzi directe, telefonice sau online, de către toți consumatorii din București și județul Ilfov.

Prin noul serviciu de livrare la domiciliu, la o simplă comandă telefonică sau online, consumatorii pot avea foarte rapid acasă preparate delicioase de toate felurile, din toate bucătăriile internaționale, dulciuri, aperitive și deserturi gata de pregătit sau deja preparate pentru servit.

“Prin lansarea serviciului de livrare la domiciliu pentru magazinul nostru AB Cool Food dedicat produselor congelate, completăm și mai bine experiența pe care o oferim consumatorilor noștri, aceea de a pregăti acasă o masă delicioasă dintr-o varietate de produse ușor și rapid de pregătit, folosind mai mult timp în beneficiul propriu. Până în prezent, conceptul nostru de magazin și varietatea de produse congelate de calitate pe care le oferim au fost foarte bine apreciate de consumatori și vom continua să ne apropiem și mai mult de aceștia prin cea mai bună ofertă și servicii,” a declarat  Xavier Piesvaux, director general Mega Image România.

Pentru a plasa comanda, consumatorii pot apela direct numărul de telefon 0734.222.665 sau pot completa un formular online de comandă, disponibil pe site-ul www.abcoolfood.ro, secțiunea Comandă acum. Valoarea minimă a comenzii trebuie să fie 100 de lei, iar plata comenzii se va face cash, la livrare.

Pentru toate comenzile plasate în intervalul orar 08:00 – 18:00, de luni până sâmbătă, și în intervalul 08:00 – 17:00 duminică, livrarea la domiciliu se va face în aceeași zi. Pentru livrarea la domiciliu în ziua următoare se poate comanda oricând de luni până duminică între 8:00-20:00. Pentru comenzile cu o valoare totală de până la 300 de lei, costul de livrare este de 10 lei pe comandă, livrarea fiind gratuită pentru valori mai mare de 300 de lei. În acest moment, zonele de livrare sunt: București, Chitila, Mogoșoaia și zona Pipera-Tunari.

Detalii şi galerie foto magazin AB COOL FOOD.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

2 comentarii la „Un nou jucător din retailul alimentar intră în zona de e-commerce: Mega Image prin www.abcoolfood.ro”

  1. Pingback: Este oficial: Mega Image intră în zona de e-commerce prin parteneriatul cu eMAG

  2. Pingback: Top 10 evenimente din retail, în 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *