Un nou magazin modular PROFI s-a inaugurat azi la Baraolt, Județul Covasna

După ce a inaugurat la începutul lunii iunie 2014 primul magazin modular din România şi din SE Europei, la Sighişoara, în formatul mai mic – City, PROFI a inaugurat azi, 30 iulie, cel de-al doilea magazin modular, de dată această de mari dimensiuni, în format standard, la Baraolt, judeţul Covasna. Mâine, 31 iulie, se va deschide un magazin PROFI tot în format standard, în Judeţul Maramureş, la Şomcuţa Mare.

Magazinul construit prin tehnica modulară din Baraolt a fost ridicat pe Str. Trandafirilor, în numai 30 de zile, cu o suprafaţă totală de 548,2 mp şi o sală de vânzări de 396 mp, beneficiind de acelaşi sistem constructiv ca magazinul modular din Sighişoara, ambele unităţi reprezentând premiere în retailul modern din Europa de Sud Est.

“Am dezvoltat o nouă tehnologie care ne permite să deschidem magazine de top în condiţii de maximă calitate şi eficientă, în locaţii până acum inaccesibile retailului modern,” a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food. “Experienţa acumulată cu magazinele din Sighişoara şi Baraolt ne-a permis să îmbunătăţim considerabil tehnologia astfel încât să mărim şi mai mult viteză de construcţie şi totodată să reducem costul de producţie.”

Magazinul deschis azi la Baraolt este cel de-al cincilea din Covasna.

Magazinul modular, denumit magazin Lego datorită uşurinţei cu care se poate construi un asemenea proiect şi a perioadei scurte de construcţie, este o inovaţie adusă de retailerul PROFI, în România, care va revoluţiona retailul autohton. Iată povestea video a primului magazin modular:

Pe de altă parte, unitatea care se deschide pe 31 iulie la Şomcuţa Mare este un magazin convenţional ce va funcţiona la parterul unei clădiri comerciale, pe Str. Republicii nr.19/A. El va avea o suprafaţă totală de 505 mp, o sala de vânzări de 310 mp şi reprezintă cea de-a şasea unitate PROFI din Maramureş.

Prin aceste două inaugurări, reţeaua PROFI, cea de a două că mărime în retailul modern românesc, ajunge să numere 236 magazine în 118 localităţi.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *