Selgros contribuie la formarea viitorilor profesioniști în retail prin programul de învățământ dual Școala de Carte și Meserii

Selgros Cash & Carry România susține, pentru al patrulea an consecutiv, programul de învățământ dual Școala de Carte și Meserii pentru formarea viitorilor profesioniști în retail. Acesta se adresează absolvenților de gimnaziu care își doresc o carieră în acest domeniu și o certificare internaţională în meseria de comerciant – vânzător.

Selgros

Programul durează trei ani și pune accent pe partea practică, astfel că tinerii vor putea să își dezvolte abilitățile necesare meseriei prin stagii periodice în cadrul Selgros. La finalizarea cursurilor, elevii primesc o diplomă recunoscută internațional pentru calificarea comerciant – vânzător și au posibilitatea de a se angaja în cadrul companiei.

Școala de Carte și Meserii în sistem dual se desfășoară sub egida Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane (AHK România), în baza unui contract între elev, părinte, companie și școală.

Programul se adresează elevilor care vor absolvi sau care au absolvit deja clasa a VIII-a și care nu au împlinit vârsta de 26 de ani. Cei înscriși beneficiază de o bursă de 400 de lei pe lună. De asemenea, elevii au transportul decontat și masa de prânz asigurată pe durata stagiilor de practică.

Perioada de înscriere

Perioada de înscriere la programul Școala de Carte și Meserii are loc în două etape, între 5 și 14 iulie și între 30 iulie şi 3 august. Liceele partenere Selgros sunt: Colegiul Economic „Iulian Pop” din Cluj-Napoca, Colegiul Național Economic „Andrei Bârseanu” din Brașov și Liceul Tehnologic Economic „Virgil Madgearu” din Iași.

Începând cu 2018, un număr de 105 tineri au participat la stagii de practică în cadrul Selgros prin acest proiect

„Educația este una dintre ariile prioritare pentru Selgros, este modul în care putem face o diferență la nivelul comunității. De 20 de ani ne concentrăm pe servicii caracterizate prin pasiune și excelență, iar oamenii sunt cheia succesului nostru. Formarea profesională duală după model german este o șansă pentru tinerii care își doresc o carieră de succes în retailul modern și compania Selgros este mândră să îi ajute să facă primii pași pe drumul profesionalismului. Evoluția noastră de până acum ne arată că suntem un angajator atractiv pe termen lung, iar misiunea noastră rămâne cea de a fi cel mai bun partener în tot ceea ce ține de dezvoltarea domeniului gastronomiei în România”, a declarat Robert Hellwagner, CEO Selgros România.

Selgros Cash & Carry sărbătorește anul acesta 20 de ani de prezență pe piața din România.

Selgros Cash&Carry România

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de retail din România, cu o rețea națională formată din 23 de magazine și o platformă logistică. Misiunea Selgros este de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. Compania are 4.500 de angajați la nivel național, fiind printre cei mai importanți angajatori din domeniu.

Selgros Cash & Carry este o companie care face parte din grupul Transgourmet, controlat în întregime de Coop Elveția, care deține în prezent 91 de magazine (43 în Germania, 23 în România, 17 în Polonia și 11 în Rusia). În România, Selgros Cash & Carry a sărbătorit, în luna mai, 20 de ani de prezență pe piața din România.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *