Selgros va deschide magazinul din Târgu Mureș la sfârșitul lunii mai. Urmează magazinul din Alba Iulia

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, urmează să construiască un nou magazin de format restrâns la Alba Iulia, după ce a finalizat achiziția unui teren în acest oraş. Magazinul va fi situat în apropierea cartierului Ampoi 3 și va fi inaugurat la începutul toamnei.

SelgrosEste cea de-a doua unitate în noul format de operare al rețelei, după magazinul din Târgu Mureș care va fi lansat în curând. „Magazinul de la Târgu Mureș se va deschide la sfârșitul lunii mai. Este un concept nou pe care îl vom testa la Târgu Mureș unde avem avantajul că mai avem un magazin de format mare.

Sistemul de operare va fi tot cel de ”club pentru profesioniști și pasionați”, accesul se va face în continuare în baza unui card de membru al clubului,” a precizat Antoneta Gales, director comunicare SELGROS Cash&Carry Romania.

Magazinul din Alba Iulia va fi deschis la începutul toamnei. Formatul mic este potrivit orașelor cu o populație de 70- 100 de mii de locuitori. Ritmul de deschidere al noilor magazine va ține de găsirea terenurilor corespunzătoare precum și de obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor pentru construirea unui magazin.

Magazinele în acest format nou au o suprafață de vânzare de 4.000 de mp, față de cei 10.000 mp cât înregistrează spațiul magazinelor standard Selgros. Sortimentul de mărfuri alimentare va fi același cu care clienții Selgros sunt obișnuiți, iar domeniul articolelor nealimentare, deși mai restrâns, va reprezenta o sinteză reprezentativă, pentru toate gusturile, a gamei largi de produse din formatul magazinului clasic.

„Este un moment bun de reluare a expansiunii Selgros, pe fondul evoluției pozitive a consumului și a vânzărilor rețelei noastre. Ne propunem să fim mai dinamici și mai flexibili și să aducem serviciile și ofertele Selgros și mai aproape de clienți”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România.

Selgros: Remodelarea magazinelor, aproape de finalizare

MAR-9436Magazinul Selgros din Târgu Mureș, cel deschis în Ernei în 2002, se află în plin proces de remodelare și va fi finalizat în luna mai a acestui an, iar magazinul din Suceava nu a fost încă remodelat și este singurul fără pescărie. În rest, toate celelalte unităţi au fost remodelate.

Lanţul de magazine Selgros Cash & Carry, prezent pe piaţa locală cu 19 unităţi clasice şi un centru de distribuţie pentru gastronomi, a inaugurat în luna iulie 2015 propriul centru de distribuție pentru București și împrejurimi. Noul centru de distribuție de lângă magazinul din Pantelimon beneficiază de un spațiu de 3.500 mp. Serviciul de distribuție vine în sprijinul clienților din industria HoReCa, optimizând procesul de aprovizionare a clienților retailerului prin livrarea rapidă a tuturor produselor din sortiment.

„Centrul de distribuție de la București este destinat exclusiv gastronomilor. Sortimentul pe care îl punem la dispoziția acestora este adaptat și optimizat în permanență. Avem articole speciale listate doar pentru gastronomi atât produse alimentare, articole în ambalaje specifice gastro, cât și produse specifice companiilor de catering, produse speciale pentru restaurante sau pentru curățenie. Îmbunătățirea sortimentului se va face continuu, consilierii gastro preiau solicitările clienților și le transmit centralei de achiziții.

În toate orașele din țară în care avem magazine asigurăm servicii de distribuție destinate în special gastronomilor, dar livrăm și la micii comercianți anumite produse.  La Constanța facem distribuție dintr-un singur magazin, iar la Brăila distribuim prin intermediul magazinului din Galați,” a declarat Antoneta Gales.

De asemenea, Selgros a ales să crească mobilitatea angajaţilor dotând echipele de vânzări şi consultanţă cu dispozitive mobile care le permit să acceseze în timp real datele de care au nevoie, prin intermediul serviciilor de comunicaţii mobile furnizate de către Vodafone Romania.

Selgros este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *