Carrefour a deschis la Cluj-Napoca magazinul Supeco cu numărul 15

Carrefour România a deschis pe data de 11 aprilie 2019 primul magazin Supeco din Cluj-Napoca și al 15-lea al rețelei din România. Noul magazin este situat pe strada Calea Florești, nr. 56, Cluj-Napoca.

Supeco

Cu noul magazin Supeco din Cluj-Napoca, reţeaua Supeco ajunge la un număr de 15 unițăti, după cele deschise în oraşele Râmnicu Vâlcea, Târgovişte, Slatina, Giurgiu, Galați, Craiova, Focșani, Balș, Hunedoara, Baia Mare, Iași, Gheorgheni, Sibiu si București.

Magazinul Supeco Cluj-Napoca este deschis de luni și până sâmbătă: 07:30 – 21:30, iar duminică: 08:00 – 18:00.

Supeco reprezintă un nou format de magazin introdus relativ recent de către Carrefour România pe piata românească, cu o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1.500 şi 2.000 mp, un format inedit ce mixează formatul de discounter cu cel de cash&carry şi oferă consumatorilor preţuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete şi de larg consum.

Supeco

Supeco este un concept de magazin preponderent orientat către preţuri, către oferte cât mai bune şi către o gamă adaptată tuturor nevoilor, propunând produse atât consumatorilor persoane fizice, cât şi celor interesaţi de creşterea afacerilor proprii.

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 358 de magazine din toată țara, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *