Grupul REWE va transforma magazinele XXL Mega Discount în format Penny Market

Grupul REWE, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri din Europa, a decis demararea unui proces de rebranding și remodelare a magazinelor XXL Mega Discount în format Penny Market.

Penny MarketLa doar 3 ani de la procesul de rebranding al magazinelor Penny Market XXL în format XXL Mega Discount, REWE GROUP anunță închiderea celor 8 magazine XXL Mega Discount prezente în țara noastră.

6 din cele 8 magazine vor fi redeschise în formatul Penny Market, după cum declară reprezentanții retailerului: „Succesul formatului de magazine Penny Market și concentrarea noastră din ultimii ani pe dezvoltarea brand-ului ne-au convins că potențialul acestuia este semnificativ pentru evoluția REWE în România. De aceea, am hotărât să începem un proces de rebranding si remodelare a magazinelor XXL Mega Discount în format Penny Market.”

Procesul de rebranding a magazinelor XXL Mega Discount în format Penny Market va cuprinde două etape:

2016: închiderea celor 8 magazine XXL Mega Discount pe 31 Decembrie.

2017: redeschiderea a 6 din cele 8 magazine XXL în formatul Penny Market: redeschiderea XXL Brașov pe 3 ianuarie 2017 și redeschiderea magazinelor XXL din București, Brașov, Ploiești, Târgoviște, Brăila, Buzău în prima parte a anului 2017.

De asemenea, magazinele XXL din Sibiu si Galati vor fi închise.

Noile magazine vor avea un format extins (între 1.100 și 1.400 mp2) și mai modern, ce le va oferi clienților o nouă experiență printr-un design elegant și o varietate mai mare a sortimentului.

În tot acest proces, angajații vor rămâne pe primul plan, iar păstrarea echipei în forma actuală este prioritatea reprezentanților retailerului. Echipa XXL va avea posibilitatea să se alăture echipei Penny Market – cel mai puternic brand al grupului REWE în România – în oricare dintre cele 45 de magazine care vor fi redeschise până la finalul anului 2017.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, primul magazin deschis pe piaţa locală având loc în anul 2005. Alături de cele 177 de magazine, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *