DAAS International Group adaugă soluția Simfony Connected Cabinets în portofoliul său de produse

DAAS International Group, lider de piață în frigul comercial și industrial, devine partener național exclusiv pentru soluția Connected Cabinets de la Simfony Mobile în relația cu lanțurile de retail din România.

Refrigerated ShelvesAnticipând orientarea principalilor jucători din comerț către o gestionare tot mai eficientă a resurselor, DAAS adaugă la portofoliul său de parteneri o companie românească inovativă – Simfony Mobile.

Credit foto: Shutterstock

Obiectivul declarat al celor două companii este de a fi în avangarda furnizorilor de servicii complexe pentru industria de retail și horeca utilizând cele mai moderne tehnologii.

daasColaborarea a început anul trecut printr-un proiect-pilot în care Simfony Mobile a implementat o soluție de Connected Cabinets în mai multe hipermarketuri. „Simfony Mobile a dovedit că este o echipă de profesioniști extrem de bine documentați și pasionați, cu o gândire flexibilă și orientați către rezultate.

Timp de 6 luni, au fost deschiși să testăm soluția în magazinele selectate din toată țara, astfel încât să ajungem la varianta optimă. Întregul proiect a fost executat la costuri foarte convenabile, investiția fiind rapid recuperată. Idee celor de la Simfony – de a oferi Internet of Things într-o formă personalizabilă și accesibilă tuturor – ne-a convins că va schimba regulile de funcționare a industriei în care activăm”, a declarat Daniel Mocanu, Director General DAAS International Group.

„Având în vedere că oricum eram hotărâți să-i recomandăm tuturor clienților noștri, am considerat că semnarea unui parteneriat de exclusivitate pentru lanțurile de retail mari din România este cea mai bună formă de colaborare pe care o putem avea.”

Legătura puternică între cele două companii vine atât din experiența comună foarte reușită, cât și din sinergia structurală a organizațiilor. Cu puternice rădăcini românești, bazându-se pe gândirea inovativă a unor ingineri de top, orientați spre rezultate, DAAS și Simfony sunt două exemple de performanță de top Made in Romania.

Complexitatea redusă la simplitate, motoul celor de la DAAS, este și la baza activității Simfony, care prin soluțiile pe care le oferă conectează într-un mod simplu oamenii, dispozitivele și Internetul. În timp ce DAAS este un jucător de top în domeniul Engineering, Procurement, Maintenance & Project Management, Simfony Mobile oferă servicii de IoT (Internet of Things) și M2M (Machine-2-Machine) pentru numeroase industrii, cu soluții ready-made în retail/horeca, managementul flotelor, agricultură, apicultură, mediul înconjurător, jocuri de noroc și plată fără numerar.

Simfony Mobile„La baza tuturor produselor noastre este platforma de management în cloud, care permite un număr infinit de personalizări. Suntem onorați de faptul că un jucător atât de important din retailul regional precum DAAS International Group ne-a acordat încrederea. Vom continua să dezvoltăm soluții inovative, de top pentru toate industriile în care dispozitivele pot fi conectate pentru a le crește eficiența.

Îi invităm pe toți cei interesați de performanță și inovație să testeze platforma de management Simfony creând un cont sau înscriindu-se gratuit la un workshop cu specialiștii noștri,” ne-a declarat Laurențiu Stan, Director Dezvoltare Simfony Mobile.

Simfony Mobile

Soluţia Connected Cabinets de la Simfony Mobile ajută companiile care operează echipamente de refrigerare să monitorizeze diverși parametri precum: temperatură, umiditate, luminozitate, greutate, numărul de deschideri a uşilor etc. Platforma IoT Simfony permite prin intermediul propriei soluţii monitorizarea și gestionarea de la distanță a echipamentelor (prin intermediul unei cartele SIM M2M şi prin comunicaţie GSM), fiind, în același timp, extrem de ușor de instalat.

Simfony Mobile, o companie românească care a lansat primele aplicații IoT pentru industria de retail & FMCG, este activă în principal pe piața europeană – a doua cea mai mare piață M2M (Machine to Machine) din lume.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » DAAS International Group adaugă soluția Simfony Connected Cabinets în portofoliul său de produse

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: