Soluții complete de Digital Signage, supraveghere vânzări și carduri personalizate de la IT Genetics

Cum poate un comerciant să-și crească încasările cu până la 30% și să-și atragă clienții în magazin, în contextul în care consumatorii sunt deja înconjurați de reclame convingătoare, promoții atractive și reduceri consistente? Iată trei tipuri de tehnologii inovatoare, cuprinse în soluții complete customizabile în funcție de tipul și necesitățile fiecărui business din retail, care sunt ușor și simplu de folosit, pentru optimizarea vânzărilor, propuse de IT Genetics, lider pe piața DC/POS, furnizor și integrator de soluții de business complete și customizabile pentru retail.

1. Digital Signage în retail și efectul acestei metode de promovare asupra clienților

Digital Signage este cea mai utilă, modernă și eficientă metodă de promovare a unui brand, a unui mesaj, a unui produs sau a unui serviciu. Studiile arată că publicitatea afișată pe ecrane tactile, cu care clienții pot interacționa, este chiar mai eficientă decât reclamele pe Facebook, prin adwords sau prin bannere pe diverse site-uri, crescând vânzările cu până la 30%.

IT Genetics

Mai mult decât atât, creierul uman este 90% receptiv la informație vizuală. Astfel, amplasarea de ecrane tactile pentru promovare de tip Digital Signage este cea mai eficientă metodă de publicitate în retail, atât în magazine mici și medii, cât și în supermarketuri și hipermarketuri. Prin urmare, evidențierea unui brand, a unui serviciu sau a unui produs prin Digital Signage impulsionează categoric notorietatea numelui promovat, mai ales dacă ecranele tactile sunt plasate în locuri strategice într-un magazin și în spațiul comercial (mall, de exemplu) în care se află magazinul tău.

Digital Signage nu este doar cea mai inovatoare metodă de publicitate, ci este și cel mai productiv canal de promovare, aducând rezultate imediat, în condițiile în care studiile internaționale arată că 68% dintre cumpărători susțin că reclama digitală influențează pe loc decizia de cumpărare.

Soluția de promovare Digital Signage cuprinde monitoare tactile Elo Touch și aplicația EloView pentru gestionarea conținutului (text, imagine, audio) de la un singur PC sau laptop pentru afișare pe unul sau mai multe ecrane, oriunde s-ar afla acestea.

2. Soluția POS (point of sale) pentru retail și HoReCa

Pentru un punct de vânzare, cum este un magazin sau un restaurant, este important să folosească o soluție special gândită pentru optimizarea operațiunilor, prin care este realizat și supravegheat întregul proces de vânzare.

Soluția POS pentru retail este formată din sisteme POS touchscreen, monitoare tactile, aparatură fiscală (casă de marcat sau imprimantă fiscală), sertar de bani, cititoare de carduri, cântar electronic și este conectată la cititoare de coduri de bare sau scannere performante.

Funcționând cu ajutorul unei aplicatii back-office, a unei aplicații pentru sistemul POS și a unei aplicații front-office pentru terminal mobil, soluția permite operațiuni de intrare si ieșire marfă, de transfer si de inventariere și vânzare a produselor, emițând bonuri fiscale. Astfel, operatorii și companiile au acces permanent la stocuri și la solicitarile venite din partea clienților.

3. Soluția de carduri personalizate sau carduri de preț pentru atragerea clienților

Este mult mai ușor și mai ieftin să fidelizezi actualii clienți, care vor cumpăra repetitiv, decât să convingi alte persoane să încerce un produs sau serviciu cu care nu sunt obișnuite. Oferind carduri personalizate pariezi automat pe una dintre cele mai eficiente metode prin care clienții devin loiali brandului tău.

Cardurile personalizate pot fi făcute în regim propriu cu ajutorul imprimantei de carduri Edikio Access de la Evolis, software pentru design Cardpresso și carduri PVC, care reprezintă soluția completă pentru a realiza acest tip de promovare a business-ului tău.

O altă modalitate de a capta atenția clienților și a le crește interesul pentru produsele comercializate sunt cardurile de preț negre elegante, care pot fi plasate în vitrine sau în zona de produse vrac. Scopul acestei metode de promovare nu este doar să prezinte într-o manieră elegantă produsele pe care vrei să le vinzi mai bine, ci și să ofere informații esențiale și complete despre produsele expuse care nu sunt ambalate. Astfel, vizitatorii magazinului vor fi mult mai convinși să testeze produsele pe care le vinzi și, totodată, să se transforme în clienți repetitivi.

Întotdeauna există o soluție potrivită pentru nevoile oricărui business, care să asigure vânzări și profit mai mare. IT Genetics nu găsești doar echipamente și soluții complete, ci și specialiști care oferă consultanța necesară pentru a alege și a implementa tehnologia după nevoile și aspirațiile business-ului tău.

IT Genetics

IT Genetics, companie cu capital 100% românesc, este lider pe piața DC/POS, având peste 12 ani de experiență în optimizarea proceselor și a activității business-urilor. Fiind furnizor și integrator de soluții de business complete și customizabile pentru retail, HoReCa, transport și logistică, producție, farma, banking, educație și alte industrii, de la înființare și până în prezent IT Genetics are un rol important în informarea și educarea pieței, ajutând companiile să adopte și să adapteze tehnologia la specificul activității zilnice pentru îmbunătățirea fluxului de lucru.

De asemenea, în portofoliul IT Genetics se află peste 10.000 de echipamente hardware și consumabile necesare companiilor din diverse industrii.

Pentru performanță în vânzări, IT Genetics beneficiază de grade înalte de parteneriate cu producători renumiți internațional, Zebra, Honeywell, Brother, Star, Citizen, Datalogic și alții. Pentru a menține aceste parteneriate și a oferi consultanța potrivită clienților săi fideli, IT Genetics investește constant în modernizarea soluțiilor software furnizate și în completarea portofoliului cu produse nou lansate gândite pentru eficientizarea proceselor de business. Let us optimize you!

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *