Ce tacâmuri recomandă experții de la Rosehome pentru hoteluri și restaurante

Un restaurant care este pregătit să își facă intrarea în lumea produselor alimentare trebuie să fie pregătit cu totul. De la bucătăria irezistibilă, la interiorul impecabil, nimic nu trebuie să fie de neglijat. Totul este la locul său și sunteți nerăbdători și încântați să deschideți noul dvs. restaurant și sperați ca acesta să fie un succes răsunător.

RosehomeSunteți sigur că ați acordat atenție fiecărui aspect? Cum rămâne cu tacâmurile pentru restaurant?

Ei bine, cei mai mulți dețînători de restaurante, mai ales cei noi intrați în branșă, tind să rateze unul dintre cele mai importante aspecte ale afacerii lor – tacâmurile.

Rosehome este un magazin online și ce deține și un showroom cu mii de produse folosite pentru dotarea completă a restaurantelor, barurilor, pub-urilor, cafenelelor și saloanelor de evenimente. În plus, ca furnizor de tacâmuri, compania oferă o imagine de ansamblu asupra pieselor de masă pe care ar trebui să fie cumpărate pentru serviciile hoteliere, de catering sau restaurant.

Probabil că nu pare a fi un lucru destul de important, dar felul de tacâmuri ales greșit are capacitatea de a dezamăgi clienții chiar din prima clipă în care au pășit în restaurantul dumneavoastră. Pentru a evita acest lucru, trebuie să aveți în vedere multe elemente atunci când cumpărați tacâmuri pentru restaurantul dvs.

Există multe tipuri de tacâmuri, pornind de la dimensiunea, culoarea și materia prima utilizată – poate fi dificil să alegeți consumabilele de masă potrivite pentru hotelul sau pentru restaurantul dvs., de aceea trebuie să contactați furnizori de încredere”, a declarat Denisa Ștefanfondator Rosehome.

Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de dotări hoteliere și pentru restaurante tip HoReCa, specialiștii de la Rosehome știu exact de ce anume aveți nevoie – oferind produse durabile care sunt concepute pentru acest tip de industrie.

„Când vine vorba de design, e ușor să ne concentrăm asupra lucrurilor mari – mobilier, tapet ferestre, dar uităm în totalitate de impactul pe care îl au micile detalii, ca paharele și tacâmurile, asupra ambianței generale a locului.

Tacâmurile potrivite sunt o parte esențială a aranjării oricărei mese

Tacâmurile de pe masă nu trebuie subestimate. De fapt, ele pot afecta percepția gustului și a calității alimentelor. Prezentarea corectă a mesei poate spune multe despre calitatea mărcii dvs. Alegeți dintre cele mai bune tacâmuri de pe rosehome.ro, proiectate cu o tehnică excelență pentru a vă completa setul de tacâmuri.

Sfaturile pe care putem să vi le dăm pentru a alege ce este mai bun pentru restaurantul dvs. sunt: alegeți întotdeauna tacâmurile dvs. pentru a se potrivi ambianței și stilului bucătăriei pe care o serviți și nu supraîncărcați masa cu decorațiuni”, a precizat Denisa Ștefan.

Aranjați masa într-un stil simplu și elegant. Calitatea întotdeauna contează!

„O furculiță, un cuțit și o lingură sunt obligatorii aproape peste tot. Cu toate acestea, dacă serviți și deserturi, veți avea nevoie și de linguri de deșert. Apoi, există cuțite de fructe de mare, cuțite de friptură și unt, tacâmuri pentru stridii și linguri de supă. Nu există nici un „cuțit pentru tot” atunci când vine vorba de tacâmuri. Fiecare bucătărie necesită folosirea de tacâmuri diferite.

Când vine vorba de stil, veți găși o mulțime de opțiuni de a alege tacâmurile potrivite. Indiferent dacă restaurantul dvs. are o recuzita vintage sau este contemporan și vibrant, trebuie să gășiți tacâmuri care să corespundă etosului spațiului dvs. Acesta trebuie să se sincronizeze cu cina și mobilierul, deopotrivă”, a recomandat Denisa Ștefan.

Oferta Rosehome

Oferta Rosehome conține o serie completă de tacâmuri în diverse modele, culori și forme cu un raport calitate – preț excelent. Iată o parte dintre ele:

Tacâmurile Ventura sunt confecționate din inox de calitate superioară 18/10 și au finisaj lucios. Ele beneficiază de un design simplu care permite uzitarea în unități diferite precum: hoteluri, restautante și nu numai. Seria Ventura conține lingură de bază, linguriță cafea, furculiță și cuțit de bază.

Tacâmurile Picard&Wielputz Tools sunt deosebite datorită design-ului retro industrial și al calității superioare date de inoxul 18/10 folosit la fabricarea lor. Prezintă și un finisaj lucios.

Tacâmurile Picard&Wielputz Ticino sunt ușor adaptabile oricărei ocazii grație designului simplu, clasic. Pe lângă estetica plăcută a tacâmurilor dată de forma ergonomică și finisajul lucios, acestea prezintă o calitate ridicată fiind fabricate din inox 18/10.

Tacâmurile Picard&Wielputz Rossini se fac remarcate prin designul rafinat și calitatea foarte bună. Acestea sunt confecționate din inox 18/10 și au un finisaj vintage mat, ușor sidefat. Seria cuprinde lingură de bază, linguriță de cafea, furculiță și cuțit de bază. Destinația tacâmurilor Rossini este reprezentată de unitătile din industria HoReCa deoarece acestea sunt combinația perfectă între calitate și bun-gust.

Tacâmuri Steak – Secțiunea dedicată acestora este împărțită în 4 feluri de tacâmuri în funcție de mânerul lor: Tramontina, Dark Wood, mânere din lemn și mânere negre. Tacâmurile sunt realizate din oțel inoxidabil cu mânere rezistente din lemn sau polipropilenă și prevăzute cu lame speciale pentru tăierea ușoară a cărnii. Aceste tipuri de tacâmuri se recomandă pentru restaurante de genul steak house sau burger house din industria HoReCa.

Tacâmurile pentru pește fac parte din colecția Elite și sunt confecționate din inox cu procentaj crom-nichel 18/0. Acestea sunt prevăzute cu șanțuri fine care facilitează înlăturarea oaselor de pește. Finisajul lucios al tacâmurilor le face perfecte pentru restaurantele intens tranzitate în care se servește peste.

Gama Square este definită prin designul inovativ și robust al acesteia. Tacâmurile din această gamă au mânerele grele cu capete de formă pătrată. Colecția Square este realizată din inox cu finisaj lucios și calitate 18/0. În seria Square întâlnim elemente ca: lingură de bază, linguriță de cafea, lingură desert, furculiță desert, cuțit desert, furculiță și cuțit de bază.

Seria de tacâmuri Slim prezintă un design simplist cu o formă ușor alungită și turtită spre capătul mânerelor. Aceasta este fabricată din inox 18/0 și este definită printr-un finisaj lucios. Colecția Slim constă în: lingură de bază, lingură de cafea, lingură de desert, lingură de supă, furculiță de desert, cuțit desert, furculiță și cuțit de bază.

Așa cum sugerează și numele, tacâmurile Old English au un design vintage de inspirație englezească. Colecția de tacâmuri Old English este realizată din inox de calitate 18/0 cu finisaj lucios și conține lingură de bază, lingură de cafea, lingură de desert, lingură de supă, furculiță de desert, cuțit desert, furculiță și cuțit de bază. Mulțumită inoxului calitativ din care sunt făcute, tacâmurile Old English se pretează utilizării intense și îndelungate în hoteluri, restaurante, săli de evenimente, pub-uri și bar-uri.

Suporturi de tacâmuri

Suporturile de tacâmuri sunt destinate unitătilor HoReCa mai nonconformiste cu proprietari care aleg să renunțe la prezentarea clasică a tacâmurilor și care optează pentru un aspect puțin ieșit din tipar. Totodată, prezentarea tacâmurilor în acest mod oferă și un aer retro mesei.

Rosehome vine în ajutorul proprietarilor de unităti de tip Horeca având suporturi de tacâmuri diversificate pentru a satisface toate nevoile acestora.

Suporturile de tacâmuri sunt confecționate din materiale precum: oțel galvanizat, lemn de bambus, ceramică, având finisaj de fontă și ceramică simplă. În același timp, culorile și formele diferă întâlnindu-se suporturi argintii, maro și negre cu forme diversificate, precum forme de cilindru, forme dreptunghiulare sau forme de găletușă.

Deoarece sunt ușor de manevrat și oferă un plus de originalitate, suporturile pentru tacâmuri sunt destinate pentru a fi uzitate în unități cu trafic intens precum pub-uri, restaurante, terase, hoteluri, și nu numai.

Rosehome

Telefonic sau direct în showroom, consultanții Rosehome vă stau la dispoziție pentru alegerea celor mai bune soluții, ținând cont de toate aspectele importante atunci când deschideți, renovați sau pur și simplu doriți să aduceți un element de noutate localului.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *