ROPECO a implementat în magazinele cora soluția de recirculare a numerarului Glory CASHINFINITY ™ CI-200 pentru back-office

ROPECO București, principalul furnizor local de soluții și echipamente în domeniul procesării de numerar, a implementat în hipermarketurile cora soluția de recirculare a numerarului Glory CASHINFINITY ™ CI-200 pentru back-office. Produsă de către Glory, lider de piață la nivel mondial în dezvoltarea de soluții destinate procesării numerarului în retail și distribuită în România de către compania ROPECO București, Glory CASHINFINITY ™ CI-200 este o soluție automată care aduce o schimbare importantă în retail: vizibiliate, trasabilitate și securitate în gestionarea numerarului.

CASHINFINITY

cora adoptă tehnologii moderne care să îmbunătățească experiența la cumpărături a clienților și să creeze pentru angajați un mediu de lucru funcțional și modern, propice performanței. Implementarea soluției de back-office Glory CASHINFINITY ™ CI-200 face parte din procesul de modernizare a magazinelor cora sub noul concept“cora, cu un pas înainte”.

Magazinul cora Pantelimon a fost ales pentru testarea și validarea acestei soluții propuse de ROPECO București care s-a dovedit a fi una flexibilă și foarte ușor de adoptat.

„În scurt timp, cu ajutorul echipei de implementare și suportul companiei ROPECO București, am reușit să ne convingem de multiplele beneficii pe care CASHINFINITY ™ CI-200 le aduce activităților noastre zilnice în trezorerie, după care am decis implementarea soluției și în alte magazine,” a declarat Anca Popescu, Director hipermarket cora Pantelimon.

Soluţia CASHINFINITY ™ înglobează cea mai nouă generaţie de echipamente destinate optimizării fluxurilor de numerar din retail, din care fac parte: Glory CI-50, Glory CI-100 și Glory CI-200.

Avantajele soluției de back-office CASHINFINITY ™

  • procesează numerarul rapid și sigur
  • elimină erorile umane
  • optimizează alocarea resurselor
  • oferă vizibilitate, trasabilitate și securitate pentru toate tranzacțiile
  • ușor de întreținut

„Zilnic trebuie să ne asigurăm că sunt funcționale atât casele de marcat asistate, cât și cele de tip Self Chek-Out. În plus, trebuie să acordăm o atenție deosebită manipulării numerarului la intrarea în tură a casierilor, dar mai ales la ieșire, când încasările trebuie trimise în trezorerie pentru a fi procesate și transmise către bancă. În trecut, aceste operațiuni se făceau în mare parte manual, erau mari consumatoare de timp și puteau genera erori. Acum avem un ajutor de nădejde.

De la viteza și precizia în numărare, vizibilitatea datelor, siguranța sporită a numerarului depus, eliminarea erorilor și până la optimizarea alocării resurselor umane, soluția Glory CASHINFINITY™ ne-a schimbat radical modul în care ne raportam la această activitate, devenind indispensabilă,” a declarat Luminița Mihaela Vânătoru, Șef Serviciu Casierie, hipermarket cora Pantelimon.

Glory CASHINFINITY ™ CI-200 asigură o procesare rapidă și sigură a numerarului, elimină erorile umane și optimizează alocarea resurselor

Sistemul Glory CASHINFINITY ™ CI-200 este destinat utilizării de către casieri în back office-ul unui magazin, astfel încât managerii sau supervizorii să aibă mai mult timp pentru a se concentra asupra activităților principale.

Utilizarea aplicației CI server împreună cu soluția Glory CASHINFINITY ™ CI-200 oferă vizibilitate, trasabilitate și securitate pentru toate tranzacțiile ce au loc cu ajutorul acestui echipament putând extrage oricând, atât local cât și de la distanță, rapoarte ce conțin date relevante cu privire la managementul numerarului din trezoreriile magazinelor.

„Un aspect important în alegerea furnizorului ROPECO București pentru implementarea soluției Glory CASHINFINITY ™ l-a constituit rețeaua de service extinsă la întreg teritoriul țării, astfel putând beneficia de servicii prompte și de calitate în toate magazinele cora unde echipamentele Glory CASHINFINITY ™ CI-200 sunt instalate,” a concluzionat Anca Popescu.

cora România

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, brandul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

Glory Global Solutions

Producătorul Glory Global Solution este lider pe piața mondială a soluțiilor de cash management cu o cotă de piață de 41%.

Glory Global Solutions este o companie care se concentrează pe soluții de management și reciclare a numerarului cu ajutorul cărora retailerii pot să economisească bani, pe de-o parte, iar pe de altă parte să economisească timp. Soluțiile Glory ajută retailerii să se concentreze mai mult pe client, un lucru foarte important pentru creșterea business-ului.

ROPECO București

Compania ROPECO București, prezentă pe piața din România de 28 de ani, este principalul furnizor local de soluții și echipamente în domeniul procesării de numerar. Printre direcțiile de business existente în portofoliu, compania dezvoltă şi promovează pe piaţa din România și soluţii self-service/self-checkout dedicate sectorului de retail și nu numai.

Fondată în 1993, compania ROPECO oferă soluții și echipamente, care înglobează tehnologii testate cu succes la nivel mondial, unui portofoliu de peste 5.000 de clienți. ROPECO București este un distribuitor autorizat și dedicat pentru mai multe companii globale, specializate în producția unor terminale și echipamente de mare performanță pentru industria bancară, de retail, logistică, industria IT, de procesare de documente sau reciclare de materiale (Glory, Ingenico, HSM, Zebra, Honeywell, Cab, Wertheim, Konica Minolta, etc).

www.ropeco.ro // www.cashinfinity.ro //www.ropecoshop.ro

tel. 0722.314.043

e-mail. office@ropeco.ro


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *