Productivitate, economie și securitate pentru gestionarea automată a numerarului în retail, prin soluțiile de back office de la ROPECO București

În contextul în care piața de retail mondială are toate șansele să se schimbe în următorii 5 ani mai mult decât s-a schimbat în ultimii 50 de ani, retailerul de mâine va fi mai mult ca oricând influențat de comportamentul, nevoile și cererea clientului, iar una dintre provocări pentru un retailer este și va fi gestionarea numerarului în magazine.

O soluție automată care poate face o schimbare importantă în retail, legată de gestionarea numerarului, este CashInfinity, tehnologie ce aparține producătorului japonez Glory Global Solutions și distribuită în România de către compania ROPECO București.

Prin tehnologiile sale inovatoare și eficiente de a încasa numerarul, atât în front office, cât și în back office-ul unei unități comerciale, CashInfinity este cel mai avantajos sistem de gestionare a numerarului, un sistem cu o flexibilitate și posibilități de extindere remarcabile pentru retaileri, ce se potrivește oricărui magazin, indiferent de dimensiuni, pe diferite segmente de afaceri și oricărui plan de investiții.

Printre cele mai importante avantaje ale soluției CashInfinity se regăsesc: reducerea costurilor de gestionare a numerarului (inclusiv optimizarea necesarului de monede), optimizarea cash flow-ului și securitatea procesului.

Soluţia CashInfinity înglobează cea mai nouă generaţie de echipamente destinate optimizării fluxurilor de numerar din retail. Iată avantajele aduse de folosirea a două dintre sistemele de back office de procesare a numerarului – Glory CI-100 și Glory CI-200:

Glory CI-100

Sistemul Glory CI-100 este destinat activităților de back office dintr-un magazin și poate procesa automat numerarul din echipamentul front office Glory CI-10 – un sistem automat și compact destinat recirculării numerarului (bancnote și monede) – datorită casetei inteligente, dar și numerarul variat din sertarul cu bani.

Sistemul are o funcție inovatoare ce permite eliberarea monedelor pentru startul de casă direct în sertarul cu bani.

Avantaje:

– Productivitate – timp scăzut și rapiditate în procesul de colectare, depunere și efectuare inventariere monetar/închidere tură.

– Economie – costuri scăzute cu personalul (fără ore suplimentare plătite, fără personal de securitate), cu companiile de tip CIT și cu echipamentele de procesat și gestionat numerar etc.

– Securitate – echipamentele sunt dotate cu seifuri certificate EN-1143-1.

RopecoGlory CI-200

Sistemnul Glory CI-200 este destinat utilizării în back office-ul unui magazin de către casieri, astfel încât managerii sau supervizorii să aibă mai mult timp și să se concentreze asupra activităților principale. În plus, există două tipuri de sisteme de reciclare, unul cu 8 module (tamburi) de reciclare plus o casetă de colectare și unul cu 10 module (tamburi) de reciclare.

Avantaje:

– Productivitate – timp scăzut și rapiditate în procesul de colectare, depunere și efectuare inventariere monetar/închidere tură.

– Economie – costuri scăzute cu personalul (fără ore suplimentare plătite, fară personal de securitate), cu companiile de tip CIT și cu echipamentele de procesat și gestionat numerar etc.

– Securitate – echipamentele sunt dotate cu seifuri certificate EN-1143-1.

Prin intermediul aplicației CI-server, conectată la sistemele back office Glory CI, orice operațiune efectuată pe aceste echipamente se poate vizualiza de la distanță sau se poate configura să trimită alerte prin email, interfața fiind usor de utilizat prin intermediul unui browser, fără a fi nevoie de instalare locală. De asemenea, aplicațiia CI-server monitorizează tranzacțiile de încasare și eliberare numerar pentru a genera rapoarte.

Glory Global Solutions

Producătorul Glory Global Solution este lider pe piața mondială a soluțiilor de cash management cu cota de piață de 41%.

Glory Global Solutions este o companie care se concentrează pe soluții de management și reciclare a numerarului cu ajutorul cărora retailerii pot să economisească bani, pe de-o parte, iar pe de altă parte să economisească timp. Soluțiile Glory ajută retailerii să se concentreze mai mult pe client, un lucru foarte important pentru creșterea business-ului.

ROPECO

Compania ROPECO, prezentă pe piața din România de peste 25 ani, este principalul furnizor local de soluții și echipamente în domeniul procesării de numerar. Printre direcțiile de business existente în portofoliu, compania dezvoltă şi promovează pe piaţa din România și soluţii self-service/self-checkout dedicate sectorului de retail și nu numai.

Fondată în 1993, compania româno-elvețiană ROPECO oferă soluții și echipamente, care înglobează o înaltă tehnologie testată cu succes la nivel mondial, unui portofoliu de peste 5.000 de clienți, la nivel național.

ROPECO este un distribuitor autorizat și dedicat pentru mai multe companii globale, specializate în producția unor terminale și echipamente de mare performanță pentru industria bancară, de retail, logistică, industria IT, de procesare de documente sau reciclare de materiale (Glory Global Solutions, Konica Minolta, Ingenico, HSM, Zebra, Honeywell, Cab, Wertheim, Kaso etc).

www.ropeco.ro // www.cashinfinity.ro // tel. 0722.314.043 //

e-mail. office@ropeco.ro

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *