ZaharulOradea

SARMATEC, producătorul de mobilier metalic și accesorii pentru retail, oferă soluții personalizate pentru fiecare comerciant

SARMATEC, compania specializată în producția de mobilier metalic personalizat și de accesorii pentru retail, este parte din grupul belgian Drafil, cu o experiență de peste 80 de ani în domeniu.

Compania produce containere din plasă de sârmă pentru depozitare, rafturi metalice pentru magazine și o gamă largă de accesorii pentru retail, în special pentru retailul alimentar și retailul DIY & Home Improvement.

Soluții personalizate pentru retail

„Comercianții sunt diferiți, nu doar prin prisma a ceea ce comercializează, ci si prin faptul că au concepte diferite de magazin, au suprafețe de vânzare diferite și layout-uri diferite, motiv pentru care compania SARMATEC oferă soluții personalizate pentru fiecare magazin, cu ajutorul unei echipe tehnico-comerciale dedicată satisfacerii nevoilor clienților noștri.

Aceasta este misiunea noastră, pe care ne-o ducem cu succes la capăt susținuți fiind de un sistem de producție flexibil și performant, complet automatizat și prin localizarea strategică a unității noastre de producție”, a declarat Dan Ognean, Director General SARMATEC.

Puteți vedea întreaga gamă de produse, AICI.

Unitatea de producție a companiei SARMATEC, situată în localitatea Apahida, lângă Cluj-Napoca, este dispusă pe o suprafață totală de 12.000 mp, unde lucrează o echipă de peste 100 de oameni.

„În spatele mărcii noastre stă un grup puternic de companii – grupul belgian Drafil – cu o existență de peste 80 de ani în domeniu, o tehnologie modernă și suntem susținuți, desigur, de echipa noastră care își folosește pasiunea și experiența pentru a furniza soluții de cea mai bună calitate clienților noștri”, a declarat Dan Ognean.

Pintre cei mai importanți clienți ai companiei SARMATEC se regăsesc: Leroy Merlin, Brico Depot – Praktiker, Castorama, Carrefour, Auchan, Coca-Cola etc.

SARMATEC

SARMATECFondată în anul 2004 de grupul Drafil Belgia, compania SARMATEC a început ca un mic atelier de producție, cu o promisiune importantă: de a construi relații pe termen lung bazate pe intregritate, performanță, valoare și orientare către client.

După 3 ani, compania și-a extins spațiul de producție la 3.000 de mp și și-a diversificat gama de produse, de la articole din sârmă la poduse din tablă și țeavă din oțel. Experienței locale i s-a adăugat experiența companiei mamă, ceea ce a permis companiei să exporte produse pe piețe noi.

În anul 2015, compania SARMATEC a construit propria unitate de producție de 12.000 mp de unde asigură livrări clienților săi din întreaga Europă, în piețe precum: Belgia, Olanda, Franta, Germania, Spania, Polonia, Serbia, Rusia. În acest an, compania a inaugurat o linie de vopsire nouă, setată la cele mai noi standarde în domeniu.

SARMATEC – soluții personalizate pentru retail, contact:

office@sarmatec.ro

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » SARMATEC, producătorul de mobilier metalic și accesorii pentru retail, oferă soluții personalizate pentru fiecare comerciant

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: