ZaharulOradea

Tetra Pak l-a numit în funcția de CEO pe Adolfo Orive

Consiliul Director al Grupului Tetra Laval l-a numit pe Adolfo Orive în funcția de Președinte și CEO al Tetra Pak, începând cu data de 1 aprilie 2019.

Tetra PakNumirea vine în urma deciziei dlui Dennis Jönsson de a se retrage după 14 ani petrecuți în funcția de Președinte și CEO al Tetra Pak și 36 de ani în cadrul companiei.

Adolfo Orive, în prezent Vicepreședinte Cluster America de Nord, Centrală și de Sud, s-a alăturat echipei Tetra Pak în 1993. Anterior, dl. Orive a ocupat diverse funcții de conducere în cadrul Grupului, inclusiv Director General în Columbia, Spania și Vicepreședinte Cluster Europa Centrală și de Nord. Dl. Orive face parte din echipa Tetra Pak Global Leadership din 2014.

În vârstă de 55 de ani, dl. Orive este licențiat în Inginerie Industrială la Ibero-American University (IBERO), Mexic și deține un Master în Administrarea Afacerilor la Mexico Autonomous Institute of Technology (ITAM), Mexic.

Tetra Pak

Tetra Pak este lider mondial în soluții de procesare și ambalare a produselor alimentare. În strânsă colaborare cu clienții din întreaga lume, Tetra Pak oferă o gamă largă de produse, tehnologii și servicii inovatoare, contribuind la siguranța și disponibilitatea produselor alimentare. Tetra Pak are 24.800 de angajați și a obținut venituri de 11,5 miliarde de euro în 2017.

Grupul Tetra Laval se axează pe tehnologii pentru producția, ambalarea și distribuția eficientă a alimentelor. Tetra Laval include trei grupuri industriale independente, Tetra Pak, Sidel și DeLaval, fiecare dintre ele lider mondial în domeniul său de activitate. Grupul are 35.000 de angajați, operațiuni în peste 170 de țări și a obținut venituri de 13,9 miliarde de euro în 2017.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Tetra Pak l-a numit în funcția de CEO pe Adolfo Orive
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: