Zebra MC3300 – evoluția inovării. Trecerea echipamentelor hardware de la Windows la Android, o necesitate vitală pentru atingerea obiectivelor

Inovația este un aspect important în aproape toate sectoarele de activitate, inclusiv în industria de retail & FMCG, în care rapiditatea și mobilitatea sunt factori cheie pentru procesele interne, evoluția rapidă a acestor procese a pus și pune presiune atunci când este vorba de alinieriea obiectivelor de business la realitatea de zi cu zi.

Zebra MC3300

În acest context, o nouă gamă de echipamente hardware Zebra vine să răspundă nevoilor pieții – terminalul mobil Zebra MC3300, care facilitează migrarea către sistemul de operare Android, distribuit în România de compania Smart ID Dynamics, specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții end to end pentru automatizarea proceselor din Retail, Producție, Logistică, Distribuție și Utilități.

Această nouă generație de succes a seriei MC3300 oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a rula aplicațiile de tip Terminal Emulator (TE) cu scopul de a simplifica și eficientiza experiența utilizatorului.

Zebra MC3300 – avantaje și utilizare

Când vine vorba de caracteristici și opțiuni, acest dispozitiv de cea mai bună calitate oferă soluția cea mai ușoară și mai ergonomică, cele mai multe opțiuni de tastatură și o gamă de scanări de neegalat. Dispozitivul Zebra MC3300 captează și scanează cu mare precizie, asigurând operatorilor o productivitate mai mare, eficiență și confort în utilizare.

Zebra MC3300 este cel mai configurabil dispozitiv din această clasă, cu trei modele disponibile: varianta GUN, varianta Straight, cu cap rotativ sau normal și cu un unghi de scanare de 0 ° sau 45 ° și varianta cu trei tastaturi și trei motoare de scanare permițând utilizatorilor să fie echipați cu echipamente dispuse în diferite configurații necesare pentru a maximiza eficiența și confortul la locul de muncă.

Ariile unde dispozitivul Zebra MC3300 își găsește foarte frecvent utilitatea sunt: retail (stocuri, inventare, verificare și modificare prețuri etc) și industria FMCG – pentru companiile care dețin depozite (stocuri, localizare produse etc) dar și în producție (administrare materii prime, bunuri finite, inventar, aprovizionare etc).

Smart ID Dynamics

Smart ID Dynamics este o companie cu capital integral românesc, fondată în anul 2010 care a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de peste 15 mil euro și 100 angajați. Compania are un portofoliu de peste 3.000 de clienți, peste 250 de proiecte software implementate și o flotă de peste 15 mii de echipamente hardware în piată.

Oferta Smart ID Dynamics înglobează produse software proprii, concentrate pe dezvoltări pentru digitalizarea și automatizarea proceselor industriale prin soluții de mobilitate enterprise, a operațiunilor logistice din cadrul depozitelor și magaziilor, trasabilitate, incident management, data collection, Industry 4.0 (Industrial IoT), inventarierea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar și furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugată, integrarea de sisteme hardware si roboti colaborativi in procesul de tehnologizare si optimizare a industriilor cu scopul de atingerea obiectivelor de business.

Smart ID Dynamics este unul dintre cei mai mari parteneri premium in Romania pentru echipamentele hardware Zebra Technologies. Pentru a fi la curent cu noutăţile legate de brand-urile din portofoliul Smart ID Dynamics, solutiile software, proiectele de succes dar si despre evolutia echipei, puteţi urmări conturile de social media: Facebook sau LinkedIN. Pentru oferte speciale, promotii si discount-uri: www.idmag.ro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *