PROFI a deschis 5 magazine, rețeaua sa ajungând la 299 de magazine

Această săptămână aduce cinci noi magazine în lanțul de retail PROFI, la Arad, Buzău, Oradea, Panciu și Tinca. Profi își extinde astfel acoperirea națională la un total de 143 de localități.

PROFI Oradea Dacia 2Magazinul din Arad funcționează în format City la parterul unei clădiri comerciale de pe str. Abrud nr. 105 A. Are o suprafață totală de 309.07 m.p. și o sală de vânzări  care ocupă 190 m.p. Situat la parterul unei clădiri comerciale de pe Str. Obor, D2, Bazar, magazinul  din Buzău funcționează în format Standard, având o suprafață totală de 552. 89  m.p. din care sala de vânzări ocupă 405 m.p.

În Oradea, noul magazin Profi este situat pe blv. Dacia nr. 40, la parterul unei clădiri comerciale și funcționează în format City, cu o suprafață totală de 314 m.p. din care sala de vânzări ocupă 201 m.p.

La rândul ei, unitatea din Panciu este un magazin în format standard, situat pe str. Ciprian Porumbescu la parterul unei clădiri comerciale. Are o suprafață totală de 598 m.p., iar sala de vânzări măsoară 432 m.p.În ce privește magazinul Profi din comuna Tinca, jud. Bihor, el este situat la parterul unui imobil și funcționeaza in formatul experimental Mini avand o suprafata totala de 411 m.p. din care 330 sunt ocupati de sala de vânzări.

Prin cele 299 de magazine și peste 7.500 de angajați ai săi, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *