Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna iulie 2017

În luna iulie 2017, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 15 magazine, un număr egal cu cele 15 magazine deschise în luna mai 2017.

magazinePROFI a deschis în luna iunie 13 magazine noi, fiind rețeaua cu cele mai multe unităţi din România. Noile unități au fost deschise la Padina, Roșiorii de Vede, Malu, Pechea, Valea Stanciului, Târgu Cărbunești, Murfatlar și Snagov, rețeaua PROFI ajungând, la finalul acestei luni, la un număr de 589 de magazine prezente în 322 de localități.

Credit Foto: shutterstock.com

Lidl a continuat investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în București, în data de 27 iulie. Noua unitate este situată pe Strada Drumul Binelui, Nr. 51, din sectorul 4, iar, odată cu deschiderea sa, au fost create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Carrefour a deschis pe 27 Iulie 2017, primul supermarket din Târgu Frumos, Judeţul Iaşi, ajungând la un număr de 181 de unități în acest format.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *