Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna mai 2018

În luna aprilie 2018, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 26 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate de către retaileri.

retailul alimentarLidl România a de schis în luna mai trei noi magazine în Tunari, Galați și Hunedoara, ajungând la 225 de unități.

Credit foto: Shutterstock

Carrefour a deschis in luna mai un nou magazin Carrefour Market în Bistrița, ajungând la un număr de 236 de supermarketuri la nivel de rețea.

Retailerul PROFI a inaugurat în luna mai un total de 22 de magazine, dintre care 7 in format Standard, 5 in format Loco si alte 10 unitati in format City.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *