Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna martie 2017

În luna martie 2017, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, un număr de 14 magazine, faţă de cele 15 de unități deschise în luna februarie 2017.

retailul alimentarPROFI a deschis în luna martie 13 magazine noi și a devenit rețeaua cu cele mai multe magazine din România. Noile magazine au fost deschise la Țânțăreni, Chevereșu Mare, Bălăceanca, Timiș, Cluj-Napoca, Predeal, Bacău, Stulpicani, Iancu Jianu și Vădăstrița, rețeaua PROFI ajungând la 536 de unități, prezente în 283 de localități.

Credit Foto: shutterstock.com

Carrefour a deschis pe 23 martie 2017 un magazin Supeco la Galaţi, pe locul unei foste unităţi Billa. Reţeaua Supeco ajunge, astfel, la un număr de 5 unităţi în România.

Penny Market, parte din grupul REWE, a deschis cel de-al treilea centru logistic din România, în comuna Nicolae Bălcescu, din județul Bacău.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna martie 2017
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: