Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna martie 2022

UPDATE 6 aprilie 2022: Mega Image a deschis în luna martie 2022 un număr de 6 magazine, dintre care 2 sub brandul de retail Mega Image și 4 sub brandul de retail Shop&Go. Astfel, În luna martie 2022, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 31 de magazine.

În luna martie 2022, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 25 magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial. Retailerii care au inaugurat magazine în luna martie 2022 sunt: Profi, Kaufland, Auchan, PENNY, Carrefour și Lidl.

Lidl - retailul alimentarLidl

Lidl a continuat să investească în Romania și a inaugurat în luna martie 2022 un număr de 2 noi magazine în Botoșani și Turnu Măgurele, ajungând la o rețea națioanlă de 322 de magazine.

Kaufland

Kaufland România a inaugurat în luna martie 2022 un nou magazin în Huși, județul Vaslui, ajungând la o rețea națională de 152 de hipermarketuri.

PENNY

PENNY și-a continuat planul de extindere prin deschiderea unui nou magazin în zona metropolitană a municipiului Suceava, comuna Moara, județul Suceava. Cu această deschidere, discounterul ajunge la o rețea de 307 magazine la nivel național.

Profi

PROFIretailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna martie 2022 un număr de 4 magazine. Dintre cele 4 magazine deschise în luna martie 2022, o unitate a fost în format Go (minimarket de proximitate, cu o suprafață de cca 100 de mp) și 3 unități în format Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Carrefour

Carrefour a deschis în luna martie 2022 un număr de 2 magazine, ambele sub brandul de retail Express, în Sibiu – Magnolia Residence, Calea Șurii Mici și în Prejmer, jud. Brașov – Str. Magazinului.

Alte două magazine, tot sub brandul Express, deschise de retailer tot în luna martie sunt rezultatul parteneriatului dintre Carrefour România și Rompetrol Downstream pentru implementarea unui proiect pilot ce vizează deschiderea unor magazine de proximitate Carrefour Express în zona hei a benzinăriilor Rompetrol. Pilotul se derulează în două stații, unde clienții pot alege dintr-un portofoliu variat de produse potrivite pentru cumpărături de imediată necesitate: de la cele proaspete, BIO sau ready to eat la cele de igienă.

Auchan

Auchan a deschis 13 magazine MyAuchan în luna martie 2022, toate în benzinăriile Petrom, astfel: un magazin în Dâmbovița, unul în Constanța, unul în Vrancea, două în Bacău, două în Olt, două în Tulcea și patru magazine în Brăila. În total, rețeaua de magazine MyAuchan din Stațiile Petrom numără la final de martie 157 de unități.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *