Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna martie 2018

În luna martie 2018, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 13 magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate de către retaileri.

retailul alimentar retailREWE România a deschis în luna martie 2 magazine Penny Market, unul în Târgu Jiu și unul în Breaza, rețeaua națională ajungând la 223 de unități.

Credit foto: Shutterstock

Lidl România a deschis în luna martie un magazin în Sighișoara, rețeaua națională ajungând la 221 de unități.

Mega Image a deschis în luna martie 8 magazine noi, din care 5 magazine Mega Image și 3 Shop&Go, rețeaua națională ajungând la 610 unități, dintre care din care 263 Mega Image si 348 Shop&Go.

Carrefour a deschis două supermarketuri Express Orange în luna martie, în Arad și în Iași, rețeaua de supermarketuri ajungând la 235 de unități.

Auchan Retail România, în parteneriat cu OMV Petrom, a mai deschis încă trei magazine de proximitate MyAuchan, în București, în stațiile PETROM Morarilor, PETROM Alexandriei și PETROM Ploiești, rețeaua ajungnd la 11 unități.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

2 comentarii la „Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna martie 2018”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *