Cele mai importante evenimente din retailul alimentar din România, în 2020

Anul 2020, un an care a stat sub semnul pandemiei în cea mai mare parte a sa, a fost pentru retailul alimentar anul aniversărilor, în care Mega Image a împlinit 25 ani de activitate pe piața din România, Profi 20 de ani, iar Kaufland 15 ani. Anul 2020 a adus retailului alimentar din România, în primul rând, un plus pe zona de eCommerce. Este cea mai bună veste în oceanul de deznădejde adus de pandemie. Aproape toți jucătorii din retailul alimentar au făcut eforturi susținute pentru a dezvolta serviciile de eCommerce, prin update-uri importante aduse propriilor soluții sau prin parteneriate cu platforme consacrate de livrare. 

retailul alimentarExpansiune

Profi rămâne și în 2020 retailerul cu cea mai mare extindere din retailul alimentar din România, încheînd anul cu o rețea de 1.404 magazine, după ce a deschis pe parcursul anului un total de 239 de unități, în cele 3 formate ale sale: Standard, City și Loco.

Credit foto: Shutterstock

Mega Image a trecut în 2020…

Pentru a citi în continuare articolul, trebuie să fiți abonat la Secțiunea Premium.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *