Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna iunie 2022

În luna iunie 2022, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 33 de magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial. Retailerii care au inaugurat magazine în luna iunie 2022 sunt: Lidl, Profi, PENNY, Mega Image, Carrefour și Auchan.

retailul alimentarCarrefour

Carrefour România a deschis în luna iunie 2022 trei magazine Express, din care două în București și unul în Brașov. De asemenea, retailerul a continuat extinderea lanțului Supeco în luna iunie 2022 și a deschis un nou magazin în Slobozia, în incinta noului centru comercial Park Plaza, ajungând la o rețea națională de 27 de magazine ale formatului de discounter.

Profi

PROFIretailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna iunie 2022 cinci noi magazine în orașele Cluj-Napoca, Gighera, Timișoara, Baia și Mitreni.

Dintre cele 5 magazine Profi deschise în luna iunie 2022, o unitate a fost în format Super (supermarket mare, cu o suprafață de vânzare de peste 500 de mp), o unitate a fost în format Go (minimarket de proximitate, cu o suprafață de cca 100 de mp) și 3 unități în format Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Lidl

Lidl a continuat să investească în Romania și a inaugurat în luna iunie 2022 un număr de 4 magazine în Giurgiu, Apahida, București și Bucov. Cu aceste 4 noi deschideri, rețeaua națională a retailerului a ajuns la 332 magazine.

PENNY

PENNY și-a continuat planul de extindere și în luna iunie 2022 prin deschiderea unui nou magazin în Alba Iulia și unul în Slobozia. Cu aceste 2 deschideri, rețeaua națională PENNY ajunge la 312 magazine.

MEGA IMAGE

În luna iunie 2022, retailerul MEGA IMAGE a deschis, în total, 5 magazine, dintre care 3 unități Mega Image și 2 unități Shop & Go. Cele 3 magazine Mega Image sunt situate în Cluj-Napoca, Iași și Afumați (județul Ilfov), iar cele 2 magazine Shop & Go sunt situate în Brașov și, respectiv, Ploiești.

Auchan

În luna iunie, Auchan a deschis 13 magazine MyAuchan în Stații Petrom din 3 județe, astfel: un magazin în Constanța, 5 magazine în Botoșani, un magazin în Buzău și 6 magazine în Caraș Severin. La final de iunie, retailerul contabiliza 213 magazine MyAuchan, dintre care 204 in stații Petrom, 5 supermarketuri și 33 hipermarketuri.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *