Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna septembrie 2021

În luna septembrie 2021, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 37 de magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial. În luna septembrie 2021, retailerii care au inaugurat magazine sunt: Profi, Lidl, Kaufland, PENNY, Carrefour și MEGA IMAGE. 

retailul alimentarKaufland

Kaufland România a continuat investițiile în România și a inaugurat în suna septembrie 2021 două noi hipermarketuri în Constanța și în Blaj, ajungând la o rețea națională de 146 de magazine.

Profi

Profi, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna septembrie 2021 un număr de 17 magazine.

Dintre cele 17 magazine deschise în luna septembrie 2021, două unități sunt în format Super (supermarket mare, cu o suprafață de vânzare de peste 500 de mp), o unitate este în format City (supermarket mediu-mic, cu o suprafață între 200 și 300 de mp), șapte unități sunt în format Go (minimarket de proximitate, cu o suprafață de cca 100 de mp) și șapte unități sunt în format Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Lidl

În luna septembrie 2021, Lidl România a inaugurat un număr de 6 magazine noi, dintre care: unul în Sibiu, unul în Arad (este o relocare de magazin din acest oraș), unul în Curtea de Argeș, unul în Brașov, unul în Baia Mare, unul în Săcele și unul în Roșiorii de Vede. Cu aceste deschideri, retailerul Lidl a încheiat luna septembrie cu o rețea de 310 unități.

PENNY

Discounterul PENNY a inaungurat în suna septembrie 2021 patru noi magazine, unul în Băile Herculane, unul în Bolintin Deal, unul în Săbăoani și unul în Buzău. Cu aceste deschideri, rețeaua PENNY ajunge la un număr total de 288 de magazine.

Carrefour

În luna septembrie 2021, retailerul Carrefour a deschis două magazine: Carrefour Express Bistrița, situat pe strada Împăratul Traian, pe data de 16 septembrie și Carrefour Express (Mandat Gestiune) București, situat pe strada Petru Rareș, pe data 9 septembrie.

În plus, Carrefour și Bringo au extins serviciul de livrare rapidă, în doar 30 de minute, în București și Iași, acoperind aproximativ toată suprafața celor două orașe, după succesul înregistrat de proiectul lansat în urmă cu o lună în anumite zone. Serviciul de livrare rapidă se bazează acum pe 16 magazine din București și 9 magazine din Iași, în format Carrefour Market și Market Express.

MEGA IMAGE

În luna septembrie 2021, retailerul MEGA IMAGE a deschis un număr de 6 magazine, dintre care 3 sub brandul MEGA IMAGE și trei sub brandul Shop & Go. Magazinele au fost deschis în județele: Prahova (2), Cluj (2), Timiș (1) și Brașov (1).


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *