Retail & FMCG – sinteza săptămânii 24 – 28 august 2020

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 24 – 28 august 2020.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Cere o ofertă pentru promovarea B2B la adresa revista@retail-fmcg.ro!


Descarcă gratuit Ghidul ”Tehnologia video în retail”!

9 metode prin care tehnologia video ajută companiile din retail să respecte regulile de protecție împotriva Coronavirus și să optimizeze experiența oferită clienților!

retailul alimentar magazineRetail

400 de magazine MyAuchan în toată rețeaua Petrom, în următorii cinci ani:

Credit foto: Shutterstock

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, și Auchan Retail România, subsidiara din România a Auchan Retail, unul din cele mai mari grupuri mondiale de comerț alimentar, au anunțat acordul de extindere a parteneriatului pentru deschiderea de magazine de proximitate MyAuchan în stațiile de distribuție Petrom.

Dezvoltatorul și administratorul imobiliar ceh RC Europe a inaugurat, pe data de 27 august 2020, cel de-al treilea parc de retail al grupului din România, cu o investiție totală de 9 milioane de euro.

Din 27 august 2020, locuitorii din Bacău își pot face cumpărăturile zilnice în siguranță, în magazinul Supeco, un concept aparținând retailerului Carrefour, situat pe Strada Ștefan cel Mare Nr. 28 A. Odată cu deschiderea acestuia, rețeaua națională Supeco ajunge la 25 de magazine.

Flanco Retail, compania românească prezentă pe piața autohtonă din 1994, a deschis, în parteneriat cu Kaufland România, primul magazin de tipul shop-in-shop din rețeaua de magazine Kaufland.

FMCG

Alice Nichita preia rolul de Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola HBC România și se va alătura echipei de Senior Management al organizației începând cu data de 1 septembrie, ca urmare a promovării Irinei Ionescu în funcția de Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola HBC Adria.

Servicii pentru retail & FMCG

Cum ajută tehnologia video companiile din retail – 9 metode prin care tehnologia video ajută companiile din retail să respecte regulile de protecție împotriva Coronavirus și să optimizeze experiența oferită clienților!

Descarcă gratuit Ghidul ”Tehnologia video în retail”!

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *