Retail & FMCG – sinteza săptămânii 11 – 15 mai 2020

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 11 – 15 mai 2020.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro, mai ales în contextul actual ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Cere o ofertă pentru promovarea B2B la adresa revista@retail-fmcg.ro!


Evensys, o companie cu peste 14 ani de experiență în planificarea și organizarea evenimentelor de business, a lansat Abonamentul Evensys, care oferă trei conferințe la preț de una. Pe scurt: plătești biletul pentru 1 conferință de marketing și comunicare și primești acces la 3 conferințe până la finalul anului 2022.

retailRetail

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a două noi magazine pe data de 14 mai: unul în orașul Năvodari, județul Constanța și celălalt în localitatea Moșnița Nouă, județul Timiș.

Credit foto: Shutterstock

Un grup de investitori condus de antreprenorul Florin Mîndru a investit 240.000 de euro în proiectul Casa Berarilor Artizani, un concept nou de magazine beer-to-go (bere pentru acasă) cu peste 100 de tipuri de bere artizanală.

AFI Europe România anunță un set complex de măsuri pe care toți clienții și chiriașii trebuie să îl respecte, pentru a face cumpărături în deplină siguranță atunci când centrele AFI Cotroceni și AFI Ploiești se vor redeschide.

FMCG

Apa minerală naturală ZIZIN își lansează noua imagine și marchează, printr-o campanie integrată, procesul de repoziționare a brandului.

Unilever, producătorul global al brandurilor Dove, Domestos, Dero, Delikat, Rexona, Hellmann’s, Magnum, Betty Ice și multe altele apreciate de către români, colaborează încă de la începutul pandemiei cu ONG-uri, autorități și partenerii săi pentru a ajuta persoanele afectate de Covid-19.

Mondelēz International a publicat raportul său Snacking Made Right pentru anul 2019, evidențiind progresul semnificativ al companiei în atingerea obiectivelor sale pentru 2025 în ceea ce privește un stil de viață sănătos.

Alma, Anastasia, Patrick, Matei, Luca, Tian, Serena și Sara sunt cei opt ambasadori ai năzdrăvăniei Kinder care apar de acum pe ambalajele Kinder Chocolate în ediție limitată.

Food Service

Tazz by eMAG face o mișcare rapidă și cooptează o parte din echipa Uber Eats în frunte cu directorul de vânzări cu scopul de a dezvolta rețeaua de restaurante locale partenere și piața din București.

E-Commerce

Magazinul online www.Auchan.ro va oferi clienților din întreaga țară o nouă opțiune de livrare a comenzilor prin intermediul unui parteneriat cu Poșta Română. Astfel, retailerul integrează serviciul StaiAcasă Plus, soluția de livrare door-to-door dedicată distribuției rapide oferită de C.N. Poșta Română S.A. Comenzile expediate prin Poșta Română vor fi livrate în 24 sau 48 de ore, în funcție de destinație.

Clienții magazinelor online au fost mult mai dornici să ofere feedback la comenzi pe perioada stării de urgență concluzionează o analiză făcută de TRUSTED.ro pe datele publice din sistemul de feedback “Opinii de Încredere” pentru perioada martie-aprilie 2019 versus martie-aprilie 2020.

Servicii

Exploratist, agenție locală de profesioniști în employee experience, lansează patru produse noi de HR orientate către creșterea angajamentului angajaților față de companie odată cu digitalizarea accelerată cauzată de noua realitate de pe piața muncii.

Studii

Studiu Unlock Research: Consumatorii așteaptă de la companii să comunice mai mult despre acțiunile lor privind siguranța alimentelor.

Severitatea impactului COVID-19 asupra sectorului de retail a depins de categoriile în care activează companiile, de exemplu alimentar, fashion, mobilier, electronice, și de extinderea rețelei de magazine. Câteva dintre tendințele preconizate la nivel global de experții PwC.

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *