Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 7 – 11 august 2017

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 7– 11 august 2017.

retailRetail

Grupul de retail Ahold Delhaize, din care face parte şi reţeaua Mega Image, raportează un trimestru puternic, cu o creștere a vânzărilor de 3,9%.

Credit Foto: shutterstock.com

Introducerea noului sistem privind plata defalcată a TVA, prin care se intenționează utilizarea unui cont bancar dedicat încasărilor şi plăților de TVA va avea efecte semnificative asupra companiilor din România, sunt de părere specialiștii în domeniul fiscalității din cadrul PwC România.

FMCG

Coca-Cola HBC România a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 5%, în primul semestru al acestui an, față de anul precedent, menținând tendința de creștere pe ultimele 10 trimestre.

Dobrogea Grup, compania de morărit şi panificaţie din care face parte și Eugenia, brandul de biscuiți sandwich numărul unu din România, a anunțat încheierea procedurii de reorganizare, iar societatea este reintegrată în circuitul economic, ca o societate funcționând în baza Legii nr. 31/1990.

Servicii

NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România, a intermediat pe parcursul primelor șase luni din 2017 peste 4,7 milioane de tranzacții online și mobile, în creștere cu 56%, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

Retail & FMCG news – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,982 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 7 – 11 august 2017

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: