Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 25 – 29 septembrie 2023

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG din România, în sinteza săptămânii 25 – 29 septembrie 2023.

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech, târgul profesional dedicat tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail & eCommerce, ce va avea loc în perioada 25 – 26 octombrie 2023, la Combinatul Fondului Plastic, sala Senat, din București, invită buyerii de echipamente, tehnologie și servicii din retail, eCommerce, industria FMCG, HoReCa, Food Service să descopere ultimele noutăți și inovații din domeniu.

Înregistrează-te ca vizitator, aici: www.expo-retail.com/vizitatori/

Evenimentul EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech este organizat de publicația de business retail-FMCG.ro.

retail retailul alimentarRetail

Sub umbrela România Limpede, Lidl România, împreună cu Mai Mult Verde, ASAP (Armata Selectării Atente a Plasticului) și WWF România au organizat și anul acesta o serie de activități de colectare a deșeurilor și de educație ecologică în orașele de pe malurile Dunării.

FMCG

Cramele Liliac şi Castel Mimi au lansat Tandem, un nou sortiment de vin spumant pe piaţa din România.

EcoBioGreen

RetuRO Sistem Garanție Returnare S.A., administratorul Sistemului Garanție-Returnare (SGR), a anunțat toți comercianții care comercializează băuturi din categoriile apă îmbuteliată, băuturi răcoritoare, bere, cidru, vin, băuturi spirtoase, în ambalaje primare nereutilizabile din plastic, sticlă sau aluminiu, cu dimensiuni între 0,1 litri și 3 litri și care s-au înregistrat deja în Sistemul Garanție Returnare, pe platforma www.returosgr.ro, că în următoarele 20 zile pot consulta Contractul pentru Comercianți direct în platformă.

E-commerce

Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, a aniversat 2 ani de la deschiderea primului centru Glovo Express și a continuat extinderea rețelei cu o nouă unitate inaugurată în Constanța.

Bringo, prima platforma românească specializată în cumpărături online personalizate și livrare rapidă la domiciliu, și Auchan, unul dintre cei mai mari retaileri din România, au devenit parteneri cu scopul extinderii opțiunilor pentru cumpărături online.

La Fântâna a lansat noua sa platformă digitală lafantana.ro, care integrează și extinde oferta de soluții pentru apă și cafea acasă, la birou și către operatorii din industria ospitalității.

Investițiile în tehnologie și programe dedicate antreprenorilor pentru dezvoltarea ecosistemului eMAG Marketplace au crescut cu 14% vânzările sellerilor din platformă, în primele opt luni ale acestui an, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Evenimente

Richard Browning, pionierul unei noi ere a zborului uman, vine în premieră în România, la ediția a XII-a a GoTech World, cea mai mare expo-conferință de IT & Digital din Europa Centrală și de Est.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *