Retail & FMCG – sinteza săptămânii 4 – 8 noiembrie 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 4 – 8 noiembrie 2019.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Retail

Carrefour a deschis pe 6 noiembrie 2019, la Zalău, cel de-al 36-lea magazin în format hipermarket din România.

FMCG

Consiliul Concurenței a anunțat pe 7 noiembrie 2019 că a autorizat tranzacția prin care Unilever South Central Europe SA preia Good People SA, compania care operează brandul FruFru.

Servicii

Deloitte România a lansat, în parteneriat cu Termene.ro, aplicația PartnerSCAN, care permite companiilor evaluarea partenerilor de afaceri din România din punctul de vedere al riscului fiscal.

E-commerce

În 2019, cu 27% mai mulți români au făcut cumpărături online de produse sau servicii, cel puțin o dată pe lună, comparativ cu 2017, conform studiului anual privind piața de e-commerce “Comerțul electronic pe piața din România”.

Evenimente

Gala Premiilor eCommerce, ediția a XIV-a, și-a anunțat câștigătorii.

În premieră mondială, un magazin își deschide porțile exclusiv pentru un eveniment de business cu un concept unic: Zilele Biz, Serile Diverta, primul festival de business printre cărți.

Or’A Chocolatist este singura echipă de ciocolatieri artizani din România participantă la Salon du Chocolat 2019 de la Paris, cel mai mare eveniment european dedicat industriei de ciocolată.

Toneli, liderul pieței de ouă de consum din România, a participat în această toamnă la Anuga Koln 2019, unul dintre cele mai mari târguri internaționale dedicate industriei alimentare din lume și la Indagra Food 2019, cel mai mare târg autohton pentru industria alimentară.

Pack Show 2019, singura expoziţie de packaging din România care s-a desfăşurat între 30 octombrie şi 3 noiembrie la Romexpo-Bucureşti, în paralel cu INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO şi EXPO DRINK, s-a bucurat de prezenţa a 60.000 de vizitatori români şi străini, ceea ce demonstrează încă o dată că evenimentul este foarte important nu doar pentru România, ci şi pentru întreaga regiune.

News from Romania

Romanian Grocery Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian Grocery Retail Market, in October 2019, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *