Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 5 – 9 noiembrie 2018

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 5 – 9 noiembrie 2018.

În luna octombrie 2018, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 37 magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate de către retaileri. 37 de unități deschise reprezintă recordul de deschideri lunare (în luna martie au fost deschise 35 de unități).

Retail consum FMCGRetail

Carrefour a deschis hipermarketul din centrul comercial Roman Value Centre, cea mai modernă destinație de shopping și petrecere a timpului liber din oraș, proiect dezvoltat de Prime Kapital, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România.

Credit foto: Shutterstock

Cu această deschidere, Carrefour are 33 de magazine în acest format la nivel național.

FMCG

Două din zece tinere iau în considerare o carieră în știință, însă numai 1,5% sunt interesate de o carieră în cercetare științifică, potrivit unui studiu realizat de L’Oréal România.

În primele 9 luni ale anului 2018, grupul de firme AGRICOLA a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 10,28% față de perioada similară a anului trecut, ajungând la 554,882 milioane lei.

Servicii

PayU România, liderul pieței de plăți online, estimează că ediția de Black Friday de anul acesta va aduce o creștere cu 30% a valorii tranzacțiilor online comparativ cu anul trecut, ajungând la peste 243 milioane lei.


Puteți citi și cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter, in english.


Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *