Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna octombrie 2018

UPDATE 9 noiembrie: În luna octombrie 2018, retailerul Mega Image a deschis 6 magazine noi: 2 unități Mega Image și 4 unități Shop&Go. Așadar, numărul total de magazine deschise în piața de retail alimentar din luna octombrie 2018 a fost de 37 de unități, recordul de deschideri lunare din acest an (în luna martie au fost deschise 35 de unități).

În luna octombrie 2018, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 31 magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate de către retaileri. Auchan Retail România introduce un nou brand de retail în România – LillaPois.

retailul alimentarLidl România a deschis în luna octombrie 2018 patru noi magazine în Titu, Oltenița, Oradea și Constanța, iar rețeaua națională a ajuns la 237 de unități.

Credit foto: Shutterstock

PROFI încheie luna octombrie cu un total de 21 de magazine inaugurate, dintre care 12 in format Standard, 3 in format Loco și alte 6 unități în format City.

REWE România a deschis în luna octombrie 2018 două magazine Penny Market în Ștei și Zărnești, rețeaua națională ajungând la 228 de unități.

Carrefour România a deschis în luna octombrie 2018 al 10-lea magazin  Supeco la Baia Mare. De asemenea, retailerul a mai deschis alte 2 unități: un magazin Carrefour Market la Hârlău, județul Iași și un magazin Carrefour Express la Fieni, județul Dâmbovița.

Kaufland România a deschis în luna octombrie 2018 un magazin la Reșița, rețeaua națională ajungând la 120 de unități.

În luna octombrie 2018, retailerul Mega Image a deschis 6 magazine noi: 2 unități Mega Image și 4 unități Shop&Go.

Premieră

Auchan Retail România a inaugurat pe 26 octombrie 2018 primul său magazin LillaPois din România, în Galeria Comercială Auchan Crângași, un concept de magazin non-food. LillaPois este este un concept inovator de magazin specializat în produse de machiaj, parfumerie, îngrijire personală și îngrijirea casei, implementat pentru prima dată în Italia, apoi în Rusia, iar acum și în România.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

retail & FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *