Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna mai 2020

În luna aprilie 2020, ritmul deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România a crescut din nou, după ce în primele 4 luni ale anului acesta a încetinit, mai ales pe fondul extinderii pandemiei de COVID-19. Astfel, în luna aprilie 2020, au fost deschise, în total, 42 de magazine, în acest calcul intrând doar deschiderile de magazine comunicate oficial. Retailerii care au inaugurat magazine în luna mai 2020 sunt: PROFI, Mega Image, Lidl, Carrefour și Kaufland.

retailul alimentarPROFI a deschis in luna mai 2020 un număr de 21 de magazine, în 17 localităti din România, dintre care 9 unităti Standard, 10 unități City și 2 unități Loco.

În luna mai 2020, alte 11 magazine au fost inaugurate de către retailerul Mega Image, dintre care 8 unități sub brandul Mega Image și 3 unități sub brandul Shop&Go. În Oradea, a fost deschis primul magazin Mega Image, alte două magazine urmând a fi deschise în acest oraș până la finalul anului.

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea în luna mai 2019 a unui număr de 6 magazine și trece de pragul de 270 de unități la nivel național. Astfel, discounterul a deschis magazine în: Voluntari, județul Ilfov, Năvodari, județul Constanța, Moșnița Nouă, județul Timiș, Craiova, Bragadiru, județul Ilfov și Arad.

Carrefour România a deschis în luna mai 2020 un nou magazin Carrefour Express în Calea Dorobanți nr. 103 – 105 din București. Carrefour Express Dorobanți 2 este al cincilea magazin Express realizat conform unui nou concept de magazin de proximitate Carrefour.

Kaufland România a inaugurat în luna mai 2020 un număr de 3 magazine, trecând astfel de pragul de 130 de unităti la nivel național. Retailerul a deschis 2 magazine în București – pe Bulevardul Energeticienilor, nr. 13-15, din sectorul 3 și pe Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 51, sector 3, acesta din urmă fiind hipermarketul cu numărul 15 din capitală – și un magazin în municipiul Dej, județul Cluj.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *