Mega Image a deschis sau urmează să deschidă în luna mai 11 magazine 

În luna mai 2020, alte 11 magazine au fost deja deschise sau urmează să fie inaugurate în perioada următoare de către retailerul Mega Image, dintre care 8 unități sub brandul Mega Image și 3 unități sub brandul Shop&Go.

Mega Image

În Timișoara, cel de-al doilea concept store, situat în zona Circumvalațiunii, a fost deschis la începutul lunii mai și oferă localnicilor noi experiențe la cumpărături prin concepte specifice precum Fromagerie, Wine Gallery, Equilibrium Health&Wellness, Pet Shop. Acesta este cel de-al doilea concept store după ce primul, din zona Dumbrăvița, a fost inaugurat la sfârșitul anului 2019, fiind cel mai mare concept store din afara Bucureștiului, cu o suprafață totală de peste 2.000 mp.

În Cluj-Napoca, alte două magazine au fost deja deschise recent, unul format Mega Image și unul Shop&Go. Ambele sunt situate pe strada Constantin Brâncuși și completează experiența la cumpărături oferită de cele 37 magazine existente.

În Iași, alte trei magazine sunt deschise în luna mai, dintre care unul format Mega Image a fost deja inaugurat în centrul istoric al orașului, pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, urmat de al doilea magazin deschis în această lună, în cadrul complexului rezidențial Newton. Un nou magazin Shop&Go va fi deschis pe parcursul lunii mai.

Primul magazin din Oradea

În Oradea, a fost deja deschis primul magazin Mega Image pe 8 mai, pe strada Ștefan cel Mare, alte două magazine urmând a fi deschise până la finalul anului.

În Bacău, a fost deschis magazinul Mega Image cu numărul 7, situat în Piața Mioriței. Retailerul își consolidează, astfel, poziția în zona Moldovei, cu un total de 26 magazine până în prezent.

În București, alte două magazine, unul Mega Image și unul Shop&Go urmează să fie deschise în luna mai: Mega Image pe strada Poștașului și Shop&GO pe intrarea Horbotei, ambele în zona Titan.

În Ilfov, un nou magazin Shop&Go va fi deschis în Chiajna, pe strada Salcâmilor.

În perioada ianuarie – aprilie, 18 magazine au fost deja deschise, fiind completate de cele 11 noi magazine deschise în luna mai

Noile deschideri de magazine din luna mai continuă planul de expansiune și dezvoltare din acest an. În perioada ianuarie – aprilie, 18 magazine au fost deja deschise, fiind completate de cele 11 noi magazine deschise în luna mai.

Rețeaua Mega Image ajunge în prezent la 787 magazine în București și orașe mari din țară, centre urbane puternice.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 787 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești și magazinul online www.mega-image.ro. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

De asemenea, Mega Image a extins parteneriatul cu eMag pentru a oferi acces rapid la produse alimentare și pentru casă livrate în 60 de minute prin noua platformă online Tazz by eMag. Unul dintre beneficii este livrarea produselor proaspete și în alte orașe în afara Bucureștiului, pregătite pentru livrare direct în magazinele din proximitate.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image a deschis sau urmează să deschidă în luna mai 11 magazine 
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: