Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna martie 2021

În luna martie 2021, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 26 de magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial. În luna martie 2021, retailerii care au inaugurat magazine sunt: PENNY, Profi, Lidl și Carrefour.

Profi City retail

PROFIretailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna martie 2021 un număr de 19 magazine. Dintre cele 19 magazine deschise în luna martie, 3 sunt în format Standard (supermarket), 7 sunt City, formatul de proximitate, mai restrâns ca suprafață de vânzare și 9 sunt Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Profi a inaugurat în luna martie 2021 și primul Profi City, în Timișoara, acesta fiind primul Profi City din generația care aduce îmbunătățirile testate în magazinul concept din Ploiești, format cunoscut în interiorul companiei sub denumirea de Monaco. De asemenea, rețeaua de magazine franciză de tip Agent PROFI a depășit 400 de unități.

Lidl România a continuat planurile de expansiune și a deschis în luna martie 2021 un număr de 4 noi magazine în Hațeg, Timișoara, Iași și Orșova (primul magazin Lidl din acest oraș). Noul magazin Lidl din Hațeg, de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, Nr. 27, înaugurată pe data de 11 martie 2021, a înlocuit o unitate situată pe strada Tudor Vladimirescu, Nr. 12 care a fost închisă pe data de 10 martie 2021.

În luna martie 2021, Carrefour România a inaugurat 2 noi magazine, primul hipermarket 100% self check out din rețea, în Sfântu Gheorghe și primul din acest oraș și un Carrefour Express în Iași, ajungând la o rețea de 77 de unități Express.

PENNY a continuat planurile de expansiune și în luna martie 2021 și a deschis un nou magazin în Năsăud, județul Bistrița Năsăud, ajungând la o rețea națională de 280 de unități.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *