PROFI a deschis 19 magazine în luna martie 2021

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna martie 2021 un număr de 19 magazine. 

PROFI

Dintre cele 19 magazine deschise în luna martie, 3 sunt în format Standard (supermarket), 7 sunt City, formatul de proximitate, mai restrâns ca suprafață de vânzare și 9 sunt Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Profi a inaugurat în luna martie 2021 și primul Profi City, în Timișoara, acesta fiind primul Profi City din generația care aduce îmbunătățirile testate în magazinul concept din Ploiești, format cunoscut în interiorul companiei sub denumirea de Monaco.

De asemenea, tot în luna martie, rețeaua de magazine franciză de tip Agent PROFI a depășit 400 de unități.

Astfel, cu aceste prime remodelări după conceptul Monaco, Profi își confirmă prioritatea pentru acest an de a se dezvolta pe două direcții – urban și rural, în trei formate de magazine – supermarket, proximity (convenience) și only local store, cu patru bannere de retail – Profi Supermarket, Profi City, ProfiGo și Profi Loco.

Profi

Cu peste 22.000 de angajați și un ritm de creștere ce depășește 200 de magazine pe an, Profi țintește spre a doua poziție din retailul românesc în anul 2024, la ora actuală având o rețea de peste 1.400 de magazine.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Un comentariu la „PROFI a deschis 19 magazine în luna martie 2021”

  1. Florian Militaru Alexandrina

    Buna ziua.Ma numesc Florian Militaru Alexandrina,cu domiciliul in Com Scortoasa ,Jud Buzau si sunt administratorul firmei SOFI COMART SRLdin anul l994.Obiectul de activitater al firmei este comert cu amanuntul si isi desfasoara activitatea intr-un spatiu f mare proprietatea firmei.Sunt interesata de colaborarea mai precis as dori inchirierea spatiului eu nemaiputand merge mai departe pe motive grave de sanatate,Astept sa ma contactati.Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *