Sinteza săptămânii 16 – 20 ianuarie 2012

Mega Image a îceput anul în forţă inaugurând în această săptămână 4 supermarketuri: 2 miercuri şi 2 vineri. Cu deschiderile de vineri reţeaua Mega Image ajunge la cel de-al 100 lea magazin deschis sub brandul „Mega Image”.

Şi retailerul de tip discount Lidl a anunţat alte 2 deschideri de magazine, la Craiova şi Paşcani, jud. iaşi. Reţeaua germană ajunge astfel la un număr de 132 de magazine.

Hachette Distribution Services Inmedio SRL devine LS Travel Retail România.

Kandia Dulce SA a primit de la Consiliu lConcurenței, în data de 22 decembrie 2011, avizul de preluare a companiei Supreme Chocolat SRL. Tranzacția, finalizată recent, dă naștere unui jucător român important în piața dulciurilor, a ciocolatei și cea a biscuiților. Brand-urile de la Supreme Chocolat (Primola, Anidor, Novatini și Ulpio) se alătura portofoliului Kandia Dulce (Kandia, Laura,Magura, Rom, Silvana şi Sugus).

Institutul de Bere Ciuc Premium crede cu tărie că berea se bea doar pentru gust și a creat o campanie de promovare a unui consum corect de bere. Cu toate astea, Ciuc nu pretinde că deține adevărul absolut și lansează acum o dezbatere națională în jurul berii.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 16 – 20 ianuarie 2012
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: