ZaharulOradea

Sinteza săptămânii 3 – 7 iunie

retail-fmcg-logoPremium

Care sunt paşii pe care trebuie să-i urmeze un producător din România pentru a deveni furnizor de produse marcă privată Carrefour.

Intern – retail

PROFI deschide cel de-al doilea magazin de proximitate PROFI din Satu Mare, reţeaua PROFI ajungând astfel la 167 de unităţi.

Green Group, în colaborare cu Primăria Municipiului Buzău și Carrefour România, a inaugurat, cu ocazia zilei mondiale a mediului, prima stație inteligentă de colectare a deșeurilor din România, la Buzău.

Săptămâna trecută s-a inaugurat cel mai mare magazin din lanţul de măcelării „La cuţitul iscusit” situat pe Bd. Nicolae Titulescu, din Capitală. Noua carmangerie este cel de-al cincilea magazin din cadrul afacerii ce funcţionează în sistem de franciză.

FMCG

“Join the Pact”, campania globală Johnnie Walker, a ajuns și în România.

Studii

În luna aprilie, indicele de încredere a populaţiei măsurat de Barometrul de Încredere a Consumatorului realizat de GfK a înregistrat o valoare mai bună decât în urmă cu un an. Indicele se situează în prezent la -37, faţă de -40 în aprilie 2012.

Internaţional – retail

Cele 16 hypermarketuri real din Rusia, achiziţionate la finalul anului trecut de la Metro Group, vor fi rebranduite până la sfârșitul anului 2013.

Compania elveţiană COOP Swiss (CH) intenționează să își consolideze operaţiunile de tip cash&carry în Germania, investind în compania TransGourmet, operatorul magazinelor Selgros, suma de 350 milioane de euro.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,054 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 3 – 7 iunie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: