Sinteza săptămânii 8 – 12 februarie 2016

Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 8 – 12 februarie 2016:

hypermarketRetail

PROFI a deschis în această săptămână, alte două magazine, la Blaj şi Feldioara, reţeaua ajungând să numere acum 373 de unităţi.

Credit Foto: shutterstock.com

Mega Image a deschis un nou magazin în județul Ilfov, în oraşul Popeşti – Leordeni, primul magazin din 2016. Reţeaua Mega Image ajunge la 472 de unităţi.

”Pentru dm a fost un an activ atât pe planul dezvoltării cât și cel al modernizării magazinelor existente. Am reușit să ne ameliorăm performanța pe multe segmente și să facem un pas mare către cel de-al 100-lea magazin în România” (Milan RADIN, director general dm drogerie markt România).

IT & Mobile Days – 4 zile de oferte tari

Carrefour a decis, împreună cu partenerii sociali, creșteri salariale pentru 95% dintre angajații săi de bază din magazine. Decizia, luată împreună cu sindicatele și reprezentanții angajaților din magazine.

FMCG

Compania Global Plast, lider în domeniul distribuţiei articolelor pentru gospodărie, lansează trei noi branduri de produse şi o nouă identitate corporate, alături de sloganul “Partener de casă bună.”

Membrii Asociației Berarii României l-au ales în funcția de Președinte pe Igor Tikhonov, Președinte al Ursus Breweries. Începând cu luna ianuarie, Igor Tikhonov a preluat această funcție de la Lucian Ghinea, Președinte al Bergenbier SA.

PepsiCo l-a desemnat pe Christophe Guille General Manager PepsiCo în regiunile Europa Centrală şi Greater Balkans, reunite într-o singură unitate de business.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *