Bringo, aplicația de cumpărături personalizate, lansează serviciul click&collect

Bringo, aplicația de cumpărături personalizate, a lansat serviciul click&collect, care permite clienților să-și ridice cumpărăturile dintr-un magazin Carrefour, fără să mai treacă prin raioane. Bringo a devenit aplicația de cumpărături personalizate cu cea mai mare arie de acoperire din România, fiind disponibil în 35 de orașe și în zonele limitrofe.

Bringo

Taxa serviciului click&collect pentru pregătirea comenzii, cu ridicare din magazin, este mai mică decât cea de livrare – 9.99 lei, iar cumpărătorii pot plăti și cu tichete de masă.

Serviciul este gratuit pentru personalul medical și pentru persoanele peste 65 de ani, până pe data de 30 iunie 2020. Pentru a fi scutit de taxa de colectare, personalul medical va trebui doar să prezinte în magazin dovada angajării într-o instituție medicală, iar persoanele de peste 65 de ani vor fi rugate să prezinte buletinul.

Cum funcționează serviciul Click&Collect de la Bringo?

1. Plasezi comanda, alegi opțiunea „Ridic comanda de la magazin”, iar Bringo îți va indica cel mai apropiat magazin Carrefour de la care o vei putea ridica.
2. Vorbești în timp real cu shopperul tău personal și urmărești întregul parcurs al comenzii.
3. Dacă anumite produse nu sunt pe stoc în magazin, un angajat te contactează telefonic pentru a-ți oferi variante înlocuitoare și a stabili comanda finală.
4. La final primești o notificare în app, care te anunță că ai la dispoziție 3 ore în care poți ridica din magazin produsele comandate și în care vezi costul final al comenzii.
5. În magazin le comunici colegilor de la biroul „Recepție Clienți” numele și numărul comenzii, iar ei te îndrumă spre comanda ta.
6. Dacă sunt diferențe între comanda validată și produsele ridicate, semnalezi asta la „Recepție Clienți”.
7. Dacă ai nevoie de mai multe detalii, le găsești pe site-ul Carrefour.

Programul C&C în magazinele Carrefour este următorul:

Comenzile pot fi plasate zilnic, în intervalul orar 08:00 – 18:00.
Comenzile pot fi ridicate zilnic, în intervalul orar 10:00 – 21:00.

Bringo

Bringo este o aplicație digitală, prima de acest fel din țară, dezvoltată de o echipă românească. În 2016, Carrefour România își listează magazinele în platforma Bringo, urmând ca în 2017 să devină partener, preluând pachetul majoritar de acțiuni.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *