Auchan a lansat magazinul online LillaPois, conceptul non-food al retailerului

Auchan Retail România a lansat magazinul online www.online.lillapois.ro, asociat brandului de retail cu produse non-food al retailerului francez. LillaPois are în România, în acest moment, un singur magazin, situat în Galeria Comercială Auchan Crângași.

LillaPois

LillaPois este este un concept inovator de magazin specializat în produse de machiaj, parfumerie, îngrijire personală și îngrijirea casei, implementat pentru prima dată în Italia, apoi în Rusia și în România.

În mediul online, LillaPois a început cu un website și cu prezență în social media, iar acum este disponibil și magazinul online.

Până la 30 aprilie 2019, magazinul online LillaPois are o ofertă specială pentru clienții săi și anume livrări gratuite, indiferent de valoarea comezii.

Magazinul fizic din Auchan Crângași are o suprafață de vânzare de 300 de metri pătrați și un program de funcționare extins, de la 09.00 la 21.00, în toate zilele săptămânii.

Conceptul LillaPois

Rețeaua de magazine LillaPois a fost dezvoltată de Auchan în Italia, primul magazin fiind deschis în anul 2014, iar în prezent, rețeaua LillaPois din Italia a ajuns la 60 de magazine. Ca răspuns la succesul înregistrat, conceptul a fost preluat, în 2016, în Rusia, unde rețeaua numără, în prezent, 5 magazine – toate în Moscova.

Dezvoltând acest concept și în România, Auchan  demonstrează atenția pe care o acordă nevoilor clienților săi, tendințelor de consum în contextul preocupării  sale permanente de a oferi o experiență deosebită la cumpărături, tuturor clienților.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și o rețea de magazine de proximitate MyAuchan și Auchan, are peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi și o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro,

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *