Mascuta_Vesela_Nou

Auchan, cora, Carrefour, METRO si Selgros vor participa la evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL

Auchan România, Carrefour România, cora România, METRO Cash&Carry România şi Selgros Cash&Carry România, cei 5 retaileri FMCG care deţin o categorie de bricolaj, au confirmat participarea la evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Hotel Intercontinental Bucureşti, din data de 24 noiembrie 2015, organizat de revista BricoRetail.ro.

2În contextul redeschiderii apetitului românilor pentru renovarea caselor şi într-o piaţă a construcţiilor care a început să se dezgheţe vizibil, piaţa de bricolaj din România are un mare potenţial de creştere, din aceasta piaţă făcând parte şi retailerii FMCG care au şi dezvoltă o categorie de bricolaj, mai exact retailerii tip cash & carry şi hypermarketurile.

Aceştia sunt Auchan România, Carrefour România, cora România, METRO Cash&Carry România şi Selgros Cash&Carry România, retaileri care au confrmat prezenţa la evenimentul de bricolaj BUYER POINT INTERNATIONAL.

La eveniment mai sunt aşteptaţi managerii de achiziţii ai retailerilor (inclusiv cei online) specializaţi de bricolaj, ai retailerilor online nespecializaţi dar care deţin o categorie de bricolaj (unelte, scule electrice, home&garden, home&deco, constructii etc), ai importatorilor şi distribuitorilor DIY din România care doresc să-şi diversifice portofoliul de furnizori.

După succesul evenimentului BUYER POINT de la Milano, din 12-13 mai 2015, organizat de către grupul editorial italian Collins srl în parteneriat cu revista BricoRetail.ro, unde a participat o importantă delegaţie din România, a aparut ideea organizării unui astfel de eveniment şi la Bucureşti unde se va pune în practică un concept foarte aplicat, acela de a aduce în acelaşi loc, într-o singură zi, cererea cu oferta, în contextul pieţei libere europene din care face parte şi România.

Peste 50 de producători din industria de bricolaj (DIY) din Italia, dintre care aproape 40 de producători complet noi pentru piaţa din România, vor fi prezenţi la Bucureşti pe data de 24 noiembrie 2015, în cadrul sălii Ronda a Hotelului Intercontinental, unde vor exista peste 50 de posturi (mese) unde aceştia vor fi pregătiţi cu mostre, cataloage şi alte materiale pentru discuţii cu managerii de achiziţii din România.

Participarea managerilor de achiziţii din România este gratuită pe toată durata evenimentului la care se adaugă o surpriză din partea organizatorilor. Detalii de participare şi de ordin organizatoric se pot solicita la adresa de e-mail: revista@bricoretail.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Auchan, cora, Carrefour, METRO si Selgros vor participa la evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: