Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions, dedicată serviciilor pentru retail, din 10 octombrie 2019

Un update legat de cea de-a doua ediție a Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions, organizată de publicația retail-FMCG.ro, în parteneriat cu compania Euroexpo, din data de 10 octombrie 2019, dedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail: oferte speciale pentru achiziționarea biletelor, începând cu 12 august 2019.

În curând, vom anunța care sunt primii parteneri ai conferinței.

EXPO SHOP

Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions este parte din EXPO SHOP 2019, singurul eveniment dedicat serviciilor pentru retail din România, în perioada 9 – 11 octombrie 2019, în pavilion C1 de la ROMEXPO.

Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019 va avea drept speakeri manageri de top din companii de retail, FMCG, e-commerce, servicii conexe şi research, iar agenda evenimentului va conține trei direcții importante: exemple și studii de caz din partea unor jucători importanți din retail, prezentări de servicii, soluții și echipamante dedicate industriei de retail și studii de piață.

Înregistrare și costuri conferință

Începând cu 12 august, puteți profita de următoarele oferte speciale pentru achiziționarea biletelor:

– Discount de 5% pentru 2 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
– Discount de 10% pentru 3 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
– Discount de 15% pentru minimum 4 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie

Prețul întreg al unui bilet este de 79 de euro + TVA.

Detalii înregistrare

Pentru detalii legate de pachetele de sponsorizare la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019 vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

Cum a fost la prima ediție a conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions

Prima ediție a conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions din 2018 a adus mai multe premiere, printre care și 3 lansări în exclusivitate: Carrefour Romania​ a lansat portalul unic (inclusiv pentru noua platforma de tip Marketplace), NETOPIA mobilPay a lansat Biometric Payment, o noua soluție de plată pe bază de amprentă digitală, iar eMAG Marketplace a anunțat lansarea serviciului Seller Support pentru partenerii din platformă. Detalii.

Au mai avut speakeri în cadrul conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2018 companii precum: Farmec – divizia de retail, GfK RomaniaBiodeckKooperativa 2.0, Imagotag, si GLORY GLOBAL SOLUTIONS, compania care dezvoltă soluția de cash management CashInfinity, promovată în România de compania ROPECOAgenda completă a primei ediții a conferinței.

Pentru detalii legate de pachetele de sponsorizare la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *