Next_Capitall

Fresh Veg Producers este noul partener al conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor pentru retail, din 10 octombrie 2019

Fresh Veg Producers este noul partener al conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor pentru retail, ce va avea loc în data de 10 octombrie 2019. Compania Fresh veg Producers se alătură, astfel, partenerilor și speakerilor deja confirmați până în acest moment, precum: METRO Cash & Carry România – franciza LaDoiPași, ESSA Group, Orange România, Nielsen România, Kooperativa 2.0, Syscom Digital, GRAPHTEC și Aurus.

Cea de-a doua ediție a Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions, organizată de publicația retail-FMCG.ro, în parteneriat cu compania Euroexpo, se va desfășura în cadrul expoziției EXPO SHOP 2019, singurul eveniment dedicat serviciilor pentru retail din România, în perioada 9 – 11 octombrie 2019, în pavilion C1 din cadrul centrului expozițional ROMEXPO.

 

Înregistrare și costuri conferință

Puteți profita de următoarele oferte speciale pentru achiziționarea biletelor:

– Discount de 5% pentru 2 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
– Discount de 10% pentru 3 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
– Discount de 15% pentru minimum 4 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie

Prețul întreg al unui bilet este de 79 de euro + TVA.

Detalii înregistrare

Detalii legate de pachetele de sponsorizare și de participarea la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

Fresh Veg Producers

Într-o lume în care este tot mai greu să găsești alimente proaspete și naturale pe rafturile magazinelor, există producători care își doresc să ofere pieței fructe și legume la un preț accesibil, fără a face, însă, rabat de la calitate. Una dintre aceste companii este Fresh Veg Producers, deținută de Cristina Zeamă, o tânără de 32 de ani care a reușit să construiască un business prosper în agricultură, un domeniu pe cât de frumos, pe atât de dificil.

Povestea Cristinei este atipică: a reușit să atingă o cifră de afaceri de peste 900.000 de euro cu compania Fresh Veg Producers, chiar dacă experiența ei în agricultură nu este legată de vreo tradiție de familie în această branșă sau de o copilărie petrecută printre culturile de fructe sau legume.

De fapt, principalul său domeniu de activitate este Marketing-ul Online, însă acest lucru nu a oprit-o să își dezvolte pasiunea și să accepte provocările din industria FMCG, provocări pe care le cucerește cu succes, estimând că în viitorul apropiat cifra de afaceri va depăși 1.000.000 de euro.

Procese de recoltare și de livrare eficiente

Pentru ca procesul de recoltare și de livrare să fie unul cât mai eficient, care să se încadreze în normele corespunzătoare pentru produsele agricole, echipamentul Fresh Veg Producers dispune, printre altele, de: mașină de legare, mașină de paletizare, mașină ambalare caserole și flota auto proprie.

Agenda preliminară EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019

– Rețeta de creștere a unui business în inima comunității – speaker Geanina Ghiculescu, Head of Retail Marketing METRO Cash & Carry România, coordonatoare a brandurilor LaDoiPași și METRO Distribuție

– Storelink – auditarea proceselor in-store – speaker Eugen Saulea, Director General ESSA Group

– What’s next in retail – BIG Data – speaker Victor Bădescu, Senior Consultant Retailers NIELSEN Romania

– Retail transformation. How to thrive in the new era of data centric economy –Transformarea retailului. Cum să asiguri succesul în noua eră a economiei bazate pe informații digitale – speaker Mihaela Cristescu, WiFi & Analytics Product Manager Orange România

– Cum folosești LinkedIn și Instagram pentru a-ți promova business-ul – Cristian Florea, Social Media Manager Kooperativa 2.0

– Interactive Retail/Innovative In-store Marketing – Interactiunea digitală cu clienții si Tactici Online2Retail  – speaker Maia Novolan, Director General Syscom Digital

– Mobilierul viitorului în retail – Magda Bei, CEO GRAPHTEC

–  Blockchain în retail – Ștefan Gergely, Blockchain evangelist și antreprenor, partener udevoffice.com și fondator fondator Aurus

Ați parteneri ai conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solution 2019: ROPECO București și IT Genetics.

Înregistrare EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019

Detalii legate de pachetele de sponsorizare și de participarea la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, organizată de publicația retail-FMCG.ro, în parteneriat cu compania Euroexpo, se va desfășura în cadrul expoziției EXPO SHOP 2019, singurul eveniment dedicat serviciilor pentru retail din România, în perioada 9 – 11 octombrie 2019, în pavilion C1 din cadrul centrului expozițional ROMEXPO.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Fresh Veg Producers este noul partener al conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor pentru retail, din 10 octombrie 2019

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: