Înregistrare early bird la Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions, dedicată serviciilor pentru retail, din 10 octombrie 2019

În cadrul EXPO SHOP 2019, singurul eveniment dedicat serviciilor pentru retail din România, ce se va desfășura în perioada 9 – 11 octombrie 2019, în pavilion C1 de la ROMEXPO, va avea loc și Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions, programată pentru data de 10 octombrie 2019. Oferta early bird de înregistrare la conferință.

Cea de-a doua ediție a Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions, organizată de publicația retail-FMCG.ro, în parteneriat cu compania Euroexpo, este dedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail dar şi companiilor din industriile FMCG, DIY & Home Improvement, IT&C etc.

EXPO SHOP - Future Retail Solutions

Evenimentul expozițional EXPO SHOP 2019, care va avea loc în perioada 9 – 11 octombrie 2019, va prezenta cele mai noi soluţii şi tendinţe din retail, expoziţia adunând în acest an și mai mulți furnizori de servicii, soluţii şi echipamente pentru retail din România: sisteme IoT, afișaj comercial, software de gestiune, cash management, aplicații mobile, etichete electronice, logistică, mobilier de magazine, sisteme de refrigerare, soluții de plăți, platforme tip marketplace, servicii de performance marketing, influencer marketing, social media și alte servicii generale.

EXPO SHOP 2019 se adresează, în primul rând, tuturor comercianţilor – marii retaileri, magazinele online, comercianţii tradiţionali independenţi şi distribuitorii – dar se adresează şi producătorilor din industriile conexe (FMCG, DIY& Home Improvement, IT&C etc) și furnizorilor de servicii.

În cele 3 zile ale expozitiei EXPO SHOP 2019, organizată de Euroexpo, în parteneriat cu Romexpo și publicația retail-FMCG.ro, peste 5.000 de profesionişti din aceste industrii sunt aşteptaţi să viziteze singura expoziţie din România dedicată serviciilor pentru retail, întinsă pe o suprafață totală de 2.500 de mp.

Înregistrare Conferință EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019 – Ofertă Early Bird

Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019 va avea drept speakeri manageri de top din companii de retail, FMCG, servicii conexe şi research, iar agenda evenimentului va conține trei direcții importante: exemple și studii de caz din partea unor jucători importanți din retail, prezentări de servicii, soluții și echipamante dedicate industriei de retail și studii de piață.

Începând de azi, 30 mai 2019 și până pe data de 30 iulie 2019, este valabilă oferta Early Bird de înregistrare și participare la conferință, ce include un discount de 25 %.

Detalii înregistrare

Pentru detalii legate de pachetele de sponsorizare la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019 vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

Cum a fost la prima ediție a conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions

Prima ediție a conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions din 2018 a adus mai multe premiere, printre care și 3 lansări în exclusivitate: Carrefour Romania​ a lansat portalul unic (inclusiv pentru noua platforma de tip Marketplace), NETOPIA mobilPay a lansat Biometric Payment, o noua soluție de plată pe bază de amprentă digitală, iar eMAG Marketplace a anunțat lansarea serviciului Seller Support pentru partenerii din platformă. Detalii.

Au mai avut speakeri în cadrul conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2018 companii precum: Farmec – divizia de retail, GfK RomaniaBiodeckKooperativa 2.0, Imagotag, si GLORY GLOBAL SOLUTIONS, compania care dezvoltă soluția de cash management CashInfinity, promovată în România de compania ROPECOAgenda completă a primei ediții a conferinței.

Pentru detalii legate de pachetele de sponsorizare la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *