Primii parteneri și speakeri ai conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor pentru retail, din 10 octombrie 2019

ESSA Group, NIELSEN România, ROPECO București, IT Genetics și Kooperativa 2.0 sunt primii parteneri și speakeri confirmați ai Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions, dedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail.

Cea de-a doua ediție a Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions este organizată de publicația retail-FMCG.ro, în parteneriat cu compania Euroexpo și va avea loc în data de 10 octombrie 2019. Alte confirmări de parteneri și speakeri sunt in curs de concretizare. Oferte speciale pentru achiziționarea biletelor.

EXPO SHOP - Future Retail Solutions 2019

Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions se va desfășura în cadrul expoziției EXPO SHOP 2019, singurul eveniment dedicat serviciilor pentru retail din România, în perioada 9 – 11 octombrie 2019, în pavilion C1 din cadrul centrului expozițional ROMEXPO.

Iată care sunt primele companii/ branduri care și-au rezervat deja spații expoziționale în cadrul EXPO SHOP 2019.

Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019 va avea drept speakeri manageri de top din companii de retail, FMCG, servicii conexe şi research, iar agenda evenimentului va conține trei direcții importante: exemple și studii de caz din partea unor jucători importanți din retail, e-commerce, prezentări de servicii, soluții și echipamente dedicate industriei de retail și studii relevante de piață.

Înregistrare și costuri conferință

Începând cu 12 august, puteți profita de următoarele oferte speciale pentru achiziționarea biletelor:

Discount de 5% pentru 2 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
Discount de 10% pentru 3 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
Discount de 15% pentru minimum 4 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie

Prețul întreg al unui bilet este de 79 de euro + TVA.

Detalii înregistrare

Pentru detalii legate de pachetele de sponsorizare la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019 vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

Primii parteneri și speakeri ai conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions

ESSA Group

ESSA Group, una dintre cele mai mari companii din piața serviciilor in-store din România, înglobează trei branduri, active pe piața din România încă din 2004: Pella, BIP și ESSA People & Management.

Pella implementează campanii de shopper marketing, evenimente, activări outdoor (tot ce presupune partea de BTL a publicității; BIP, primul brand dezvoltat de companie, implementează campanii de merchandising, management logistic, servicii tehnice, management POSM, audit în POS, infolieri/împachetări, iar ESSA People & Management oferă forță de muncă specializată, în sistem leasing. Compania ESSA, autorizată de Ministerul Muncii ca agent de muncă temporară, angajează pentru clienții săi, în mare parte retaileri, casieri, lucrători comerciali, personal curățenie, personal securitate, vânzători etc.

NIELSEN ROMANIA

Nielsen este o companie globală de măsurare și analiză de date care livrează cea mai completă imagine asupra consumatorilor și piețelor din întreagă lume. De peste 90 de ani Nielsen furnizează date și analize bazate pe rigoare științifică și inovație, dezvoltând continuu noi modalități de a răspunde celor mai importante întrebări cu care se confruntă industriile de media, publicitate, retail și FMCG.

Nielsen, o companie S&P 500, are operațiuni în peste 100 de țări care acoperă mai mult de 90% din populația întregii lumi.

Prezentă în România de 25 de ani, Nielsen a dezvoltat parteneriate cu toți retailerii internaționali și cu mulți din cei locali, datele colectate acoperind majoritatea vânzărilor de FMCG din România. Abordarea companiei îmbină datele proprii Nielsen cu alte surse de date pentru a ajută clienții să înțeleagă ce se întâmplă acum, ce urmează să se întâmple și cum pot acționa cel mai bine pe baza acestor informații.

ROPECO București

Compania ROPECO București, prezentă pe piața din România de peste 25 ani, este principalul furnizor local de soluții și echipamente în domeniul procesării de numerar. Printre direcțiile de business existente în portofoliu, compania dezvoltă şi promovează pe piaţa din România și soluţii self-service/self-checkout dedicate sectorului de retail și nu numai.

Fondată în 1993, compania româno-elvețiană ROPECO oferă soluții și echipamente, care înglobează o înaltă tehnologie testată cu succes la nivel mondial, unui portofoliu de peste 5.000 de clienți, la nivel național.

ROPECO este un distribuitor autorizat și dedicat pentru mai multe companii globale, specializate în producția unor terminale și echipamente de mare performanță pentru industria bancară, de retail, logistică, industria IT, de procesare de documente sau reciclare de materiale (Glory Global Solutions, Konica Minolta, Ingenico, HSM, Zebra, Honeywell, Cab, Wertheim, Kaso etc).

IT Genetics

IT Genetics, companie cu capital 100% românesc, este lider pe piața DC/POS, având peste 12 ani de experiență în optimizarea proceselor și a activității business-urilor. Fiind furnizor și integrator de soluții de business complete și customizabile pentru retail, HoReCa, transport și logistică, producție, farma, banking, educație și alte industrii, de la înființare și până în prezent IT Genetics are un rol important în informarea și educarea pieței, ajutând companiile să adopte și să adapteze tehnologia la specificul activității zilnice pentru îmbunătățirea fluxului de lucru.

De asemenea, în portofoliul IT Genetics se află peste 10.000 de echipamente hardware și consumabile necesare companiilor din diverse industrii.

Pentru performanță în vânzări, IT Genetics beneficiază de grade înalte de parteneriate cu producători renumiți internațional, Zebra, Honeywell, Brother, Star, Citizen, Datalogic și alții. Pentru a menține aceste parteneriate și a oferi consultanța potrivită clienților săi fideli, IT Genetics investește constant în modernizarea soluțiilor software furnizate și în completarea portofoliului cu produse nou lansate gândite pentru eficientizarea proceselor de business. Let us optimize you!

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0 este o agenție de digital marketing, înființată în 2012, nominalizată drept cea mai vizibilă Agenție Digitală în online în 2016 potrivit Zelist Industries și pe locul 3 în „Top 10 agenții care au lucrat cu bloggerii”, conform Digital Report 2017 realizat de Revista Biz.

Oferă servicii de influencer marketing (promovare prin intermediul influencerilor), promovare prin Google Ads (Adwords) și Facebook Ads, administrare a paginilor de Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube și cursuri de social media pentru companii.

Alte confirmări de parteneri și speakeri sunt in curs de concretizare

Cum a fost la prima ediție a conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions

Prima ediție a conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions din 2018 a adus mai multe premiere, printre care și 3 lansări în exclusivitate: Carrefour Romania​ a lansat portalul unic (inclusiv pentru noua platforma de tip Marketplace), NETOPIA mobilPay a lansat Biometric Payment, o noua soluție de plată pe bază de amprentă digitală, iar eMAG Marketplace a anunțat lansarea serviciului Seller Support pentru partenerii din platformă. Detalii.

Au mai avut speakeri în cadrul conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2018 companii precum: Farmec – divizia de retail, GfK RomaniaBiodeckKooperativa 2.0, Imagotag, si GLORY GLOBAL SOLUTIONS, compania care dezvoltă soluția de cash management CashInfinity, promovată în România de compania ROPECOAgenda completă a primei ediții a conferinței.

Pentru detalii legate de pachetele de sponsorizare la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *