Ziua Ciocolatei Belgiene va avea loc în acest an pe 27 septembrie la Pullman Bucharest World Trade Center

Eveniment dedicat Ciocolatei Belgiene

Ziua Ciocolatei Belgiene, un eveniment dedicat bunului gust dulce, cu prezentare și degustare de ciocolată și produse specifice la cele mai înalte standarde de calitate belgiană, organizat de compania Inter Conecter, va avea loc în data de 27 septembrie 2018 la Pullman Bucharest World Trade Center. La eveniment și-a anunțat participarea și Excelența Sa, Dl. Thomas BAEKELANDT, Ambasadorul Belgiei în România. Detalii participare eveniment.

Ziua Ciocolatei Belgiene

Compania timișoreană Inter Conecter, cu peste 18 ani de experiență în importul și distribuția de produse alimentare și peste 30 de branduri de top în portofoliu, printre care și cunoscutul brand propriu Americana, vine în întâmpinarea dorinței de calitate și rafinament a consumatorului român, atât cu renumitele produse tradiționale belgiene, dar și cu ultimele inovații în materie de ciocolată și dulciuri de calitate.

În portofoliul de producători se numără Hamlet – Belgia, Villars – Elveţia, Kambly – Elveția, Reber – Germania, Heillemann – Germania, Pralibel – Belgia, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Abtey – Franţa, Farmer`s Snack – Germania, ICKX Chocolaterie – Belgia, Windel – Germania, Les Chevaliers – Olanda, Wickelin – Germania, Lazzaroni – Italia și alții.

Ziua Ciocolatei Belgiene, parteneri

Partenerii acestui eveniment sunt Hamlet Belgia, unul dintre cei mai mari producători de ciocolată și produse de ciocolată din Europa, cu o gamă impresionantă și variată de dulciuri în portofoliu și Klingele Belgia specializați în ciocolată fără zahăr, organică și fair-trade. Ambele branduri fac parte din portofoliul companiei Inter Conecter.

Participanții la evenimentul Ziua Ciocolatei Belgiene vor fi onorați de prezența Excelenței Sale, Dl. Thomas BAEKELANDT, Ambasadorul Belgiei în România. De asemenea, evenimentul beneficiază și de sustinerea Flanders Investment and Trade Belgium.

Cu o producţie zilnică de peste 25 de tone de produse din ciocolată şi cu un portofoliu complet de branduri pentru toate gusturile și buzunarele, dar păstrând calitatea şi tradiţia ciocolatei belgiene, producătorul HAMLET – Belgia este prezent în România prin compania Inter Conecter Timişoara – partener oficial.

Sub motto-ul „Passionate about chocolate with respect for people’s health and nature”, Klingele aduce ciocolata Balance, fără adaos de zahăr, cu un conținut ridicat de fibre și cacao, dar și Chocolate From Heaven organică, fair-trade.

Ziua Ciocolatei Belgiene, detalii participare

Evenimentul va începe în 27 septembrie de la ora 10:00 când, după întâmpinarea invitaților, se vor prezenta produsele și noutățile în materie de dulciuri și se va organiza o sesiune de degustare.

Intrarea la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație, iar cei care își doresc să participe sunt rugați să solicite mai multe informații la adresa de mail: oana.adamescu@interconecter.ro sau la telefon 0730 166 365.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *