Ziua Ciocolatei Premium – Premium Chocolate Day, ediția a IV-a, se celebrează la București printr-un eveniment marca Inter Conecter

Inter Conecter, compania timișoreană specializată de peste 20 de ani în importul de cafea, dulciuri și produse alimentare premium, continuă tradiția zilelor dedicate ciocolatei și organizează Ziua Ciocolatei Premium, evenimentul aflat la a IV-a ediție, ce se va desfășura pe data de 21 septembrie 2023, la Pullman World Trade Center București – sala ”Beijing&Viena”, începând cu ora 10.00.

Inter Conecter

În cadrul evenimentului vor fi prezentate și degustate unele dintre cele mai renumite branduri de ciocolată și specialități premium: Hamlet – Belgia, Mieszko – Polonia, Reber – Germania, Abtey – Franța, Camille Bloch – Elveția, Zaini – Italia.

Inter Conecter, un furnizor important pentru toate canalale de distributie, își dorește să le prezinte tuturor clienţilor, partenerilor şi potenţialilor clienţi portofoliul deosebit de ciocolată și produse premium care sunt disponibile pe piața din Romania prin intermediul Inter Conecter.

Echipa Inter Conecter este onorată să vă prezinte producătorii care vor fi prezenți la Ziua Ciocolatei Premium din 21 septembrie 2023:

Hamlet Belgia – ”Continuăm tradiția ciocolatei belgiene”

Din 1956 brandul de ciocolată belgiană Hamlet este o afacere de familie devenită în ultimii ani un bussines la nivel global cu retaileri în toată Europa, Asia, America de Nord, America Latina, însumând o distribuție în peste 100 de țări și o producție de peste 30 de tone pe zi.

Principiile care stau la baza succesului Hamlet țin de calitatea ingredientelor, de un control constant de la originea materiei prime până la produsul finit care se livrează către consumatorul final, atenție deosebită pentru detalii ce țin de ambalare, gust și branding, ținând cont de tradiția rețetelor belgiene transpuse în realitate prin tehnologii moderne de ultimă generație.

Mieszko – Tradiție poloneză de peste 100 de ani

Mieszko este un brand polonez, cu o tradiție de peste 100 de ani. Mieszko este specializată în producția de ciocolată, în special praline de ciocolată. Compania a început să funcționeze sub marca Mieszko în 1993, continuând astfel o tradiție lungă de jumătate de secol de producție de cofetărie în fabricile Ślązak și Raciborzanka.

Astăzi, Mieszko are 2 unități de producție în Racibórz. Mieszko este un expert renumit în producția de praline și ciocolate pentru orice ocazie. Oferă produse inovatoare bazate pe ingrediente naturale de bună calitate. Cele mai populare mărci Mieszko includ Cherrissimo, Amoretta, Magnifique, și Chocoladorro.

Zozole

ZOZOLE este un brand binecunoscut în rândul copiilor și al părinților lor. Bomboane gazoase, acadele, napolitane cu zahăr spumant și jeleuri în arome nebunești, cu formele lor distractive, îi încurajează atât pe fanii mai tineri, cât și pe cei mai în vârstă de dulciuri la jocul creativ. Zozole se referă la preocuparea noastră pentru ceea ce este cel mai important în gustări – naturalețea și siguranța. Sucurile de fructe, coloranții și extractele naturale ne permit să combinăm gustul delicios și factorii de distracție într-o singur produs.

Reber Spezialitaten Germania – peste 150 de ani de produse tradiționale

Maestru în arta produselor de cofetărie, Peter Reber deschide în Munchen prima cafenea Reber, în 1856. Curând își face mulți clienți, datorită produselor făcute “în casă”, a dulciurilor și a cafelei, toate de o calitate fără cusur. Astăzi, brandul Reber este la a 5-a generație de familie care respectă cu strictețe rețetele și valorile produselor Reber înca de la început.

Devenit rapid lider în vânzarea de ciocolată „Mozart” la nivelul întregii țări, cucerește și sectorul Premium din piețele globale ca SUA, China, Rusia, Austria, Ungaria și Elveția. Produc peste 500.000 kg de praline (renumitele Mozart Kugeln) pe zi și exportă în peste 50 de țări.

Abtey Franța – „Din dragoste pentru ciocolată din 1946”

Dragostea pentru ciocolată este prezentă de peste trei generații în familia celor care au creat brandul franțuzesc Abtey. Fabrica de ciocolată este localizată în Alsace, Franța și este locul în care creativitatea, cunoștințele și ingredientele de calitate sunt puse în valoare de maeștrii ciocolatieri.

Sunt specilizați în producția de ciocolată cu alcool, fără crustă de zahăr, având o gamă impresionantă de praline cu băuturi sofisticate, fiind prezenți în peste 35 de țări. “Am creat fiecare ciocolată cu multă pasiune, pentru a face din fiecare bucațică o operă de artă” – Henry Abtey (ciocolatier francez).

Chocolats Camille Bloch

Chocolats Camille Bloch SA este o companie tradițională de familie. A fost fondată în 1929 de Camille Bloch și acum este condusă de a treia generație a familiei, Daniel Bloch.

Multe s-au schimbat de la înființarea companiei, însă valorile au rămas mereu aceleași: menținerea tradițiilor familiei, pasiunea și plăcerea de a oferi plăcere, respectarea cerințelor de calitate și angajamentul  față de oameni și mediu – pe toată durata creării produselor de valoare.

Zaini

Zaini – o companie cu tradiție de peste 100 de ani in Italia, au in portofoliu o  gamă largă de personaje dintre cele mai îndrăgite de copii pentru a îmbogăți cu fantezie, joacă și surprinde fiecare produs conceput special pentru ei de Zaini.

Zaini combină momentul anticipat al unei gustări dulci cu dorința nesfârșită a copiilor de a se juca într-o linie care reunește plăcerea ciocolatei cu surprize tematice incredibile.

O gamă largă de produse care include, printre altele, ouă de ciocolată cu lapte și linte de ciocolată cu surprize, articole de cadouri de marcă – cutii metalice, căni și cutii de prânz – și linia originală Crockki: cremă de cacao și cereale, o nouă rețetă extrem de echilibrată, cu un conținut ridicat de fibre și aport redus de zahăr.

Intrarea la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație

Evenimentul Ziua Ciocolatei Premium va începe în 21 septembrie, de la ora 10:00 când, după întâmpinarea invitaților, se vor prezenta produsele și noutățile în materie de dulciuri și se va organiza o sesiune de degustare.

Intrarea la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație, iar cei care își doresc să participe sunt rugați să o solicite la adresa de mail: alina.voin@interconecter.ro sau la telefon 0730 166 365.

Inter Conecter

Inter Conecter este un furnizor important pentru lanţurile de supermarketuri, hipermarketuri, benzinării, magazine de specialitate, cofetării şi patiserii.

În portofoliul de producători pe care îi reprezintă ca partener oficial se numără Hamlet – Belgia, Zaini (Licențe Disney) Italia, Camille Bloch – Elvetia, Reber (Mozart Kugeln Original) Germania, Abtey – Franța, Lambertz PL _Germania, Lindt – Hofbauer Austria, Halloren Germania și multe alte branduri cunoscute din Europa.

Inter Conecter este și partenerul oficial pentru brandul de cafea SEGAFREDO – Retail în România.

Ca brand propriu, Inter Conecter a relansat în România Americana cu produse precum: Finezza Kids, gamă premium dedicată copiilor cu vârsta între 1 – 100 de ani, batoane de ciocolată premium cu diverse umpluturi: cremă de lapte, căpșuni, cereale sau biscuiți. Finezza Kids completează portofoliul brandului Americana, din care amintim Schoko Banana, Rum Kokos sau drajeurile de ciocolată cu arahide, cafea, portocale și stafide.

De asemenea, Inter Conecter reprezintă unele dintre cele mai semnificative branduri de înghețată din Europa: Chupa Chups, Danonino, Leonidas, Bailey`s, Sammontana Italia, Erhard Franța (înghețată artizanală), și înghețata ”biluțe” – o inovație a companiei Minimelts, Kri Kri – Grecia (frozen yoghurt), sau înghețată cu licențe pentru copii.

Contact Inter Conecter

Timișoara

­­­­ Alina Voin – Key Account Manager / Brand Manager  – Telefon: 0730.166.365

www.interconecter.ro


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *