Inter Conecter readuce în România ciocolata Cipiripi și lansează brandul propriu premium Americana FINEZZA KIDS

Compania timișoreană Inter Conecter, cu peste 18 ani de experiență în importul și distribuția de produse alimentare și peste 30 de branduri de top în portofoliu, printre care și cunoscutul Americana, unul dintre brandurile proprii ale companiei, readuce în România ciocolata Cipiripi și lansează brandul propriu premium Americana FINEZZA KIDS.

Cipiripi, nostalgia copilăriei

Inter Conecter, unul din cei mai importanți jucători pe piața dulciurilor premium din România, menține trendul ascendent în promovarea ciocolatei de calitate pe piața românească, de această dată prin lansarea unui brand renumit și foarte îndrăgit.

Este vorba de Cipiripi, brand cu o tradiție de peste 27 de ani, născut în fosta Yugoslavie la începutul anilor 80, crescut și dezvoltat de gigantul elvețian Nestlé. De anul trecut, însă, a revenit sub tutela tradițională sârbă, fiind achiziționat de grupul Silbo, care intenționează să extindă piața produselor Cipiripi, partenerul pentru România fiind compania Inter Conecter.

„Pentru mulți dintre noi, Cipiripi reprezintă gustul copilăriei, ciocolata premium cu 3 straturi și veverița prietenoasă de pe ambalaj, dar și delicioasa cremă de ciocolată în două culori. Datorită standardelor ridicate de producție, dezvoltării celor mai noi tehnologii și investițiilor constante în calitate, crema Cipiripi este una dintre cele mai importante mărci din categoria sa”, a declarat Oana Adamescu, Brand Manager Inter Conecter.

Gama de produse Cipiripi include batoane de ciocolată la 80g, 30g și 15 g, cremă de ciocolată la 180g, 750g si 2,5Kg, cremă nuga la 750g, cremă de ciocolata cu vanilie la 750g și cremă de ciocolată, de caramel, nuga și de ciocolată cu vanilie la 400g.

Catalog CIPIRIPI

Americana Finezza Kids, batoane de ciocolată pentru copii, ambalate individual

Inter Conecter a lansat în acestă primăvară Americana Finezza Kids, ce completează gama de produse din ciocolată Americana, unul dintre brandurile proprii ale companiei timișorene din care fac parte tabletele de ciocolată, Schoko Banana, Rum Kokos sau drajeurile de ciocolată cu arahide, cafea, portocale și stafide.

Americana Finezza Kids este o gamă dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 – 100 de ani, ce conține batoane de ciocolată premium cu diverse umpluturi: cremă de lapte, căpșuni, cereale sau biscuiți.

Americana FINEZZA KIDS

„Inter Conecter este un promotor reprezentativ al ciocolatei adevărate, calitatea produselor fiind principiul esențial care îi guvernează dinamica. De-a lungul anilor, portofoliul companiei s-a extins la peste 30 de branduri celebre ale producători de renume ai ciocolatei de lux din Europa, pentru a veni în întâmpinarea gusturilor celor mai rafinate.

În acest scop, organizăm periodic evenimente de prezentare și degustare de ciocolată, precum Swiss Chocolate Day 2017, Belgian Chocolate Day 2018 și Premium Chocolate Day 2019, ce va avea loc pe data de 3 octombrie 2019 la București. De ce? Pentru că, așa cum arată și motto-ul companiei noastre, Nouă chiar ne place ciocolata! „, a precizat Oana Adamescu.

Inter Conecter

În portofoliul de producători al companiei Inter Conecter, pe care îi reprezintă în exclusivitate pe piața din România, se numără cunoscutele branduri: Hamlet – Belgia, Villars – Elveţia, Kambly – Elveția, Reber – Germania, Pralibel – Belgia, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Goldkenn – Elveția, Abtey – Franţa, Farmer`s Snack – Germania, ICKX Chocolaterie – Belgia, Les Chevaliers – Olanda, Heidel- Germania și alții.

Inter Conecter este un furnizor important pentru toate lanţurile de supermarketuri, hypermarketuri, benzinării şi farmacii, magazine de specialitate, cofetării şi patiserii.

Contact Inter Conecter: e-mail: oana.adamescu@interconecter.ro sau telefon 0730 166 365.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Un comentariu la „Inter Conecter readuce în România ciocolata Cipiripi și lansează brandul propriu premium Americana FINEZZA KIDS”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *