INTER CONECTER aduce pe piața din România ciocolata de lux Heindl, o marcă cu tradiție vieneză

INTER CONECTER Timișoara, unul dintre cei mai mari jucatori pe piața dulciurilor Premium, aduce în Romania unul dintre cele mai cunoscute branduri de ciocolată vieneză, Heindl Confiserie.

happybirthdayCompania timişoreană INTER CONECTER  este importator-distribuitor de ciocolată premium de peste 4 ani pe piaţa din România, reprezentând pe piață producatori europeni de ciocolata de lux. În portofoliul de producători se numără Lindt/Hofbauer, Heillemann – Germania, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Mirabell – Austria Hamlet – Belgia, Farmer`s Snack – Germania, ICKX Chocolaterie – Belgia, Gunz – Austria, Windel – Germania.

Cu un renume de peste 50 de ani, specialiștii de la Heindl îmbină rețetele tradiționale cu tehnici de producție moderne.

Povestea a început în anul 1953, când maestrul cofetar, Walter Heindl senior, a început cu soția sa, Maria fabricarea de lichior de ciocolată și produse de cofetărie. Pasiunea și dragostea pentru ciocolată a fost continuată de către cei doi fii, Walter şi Andreas Heindl, începând cu anul 1987. Și pentru a continua afacerea cei doi au predat ștafeta fiicelor lor, Caroline and Barbara Heindl.

La ora actuală, consumul mediu anual de materii prime în compania Heindl este de peste 650 de tone de ciocolată, 380 de tone de zahăr, peste 50 de tone de marţipan si peste 8.000 de litri de alcool.

Sortimentele Heindl sunt extrem de vaste, de la cutii cu praline cu diverse umpluturi și mesaje de Sărbători, la praline cu alcool, marțipan, fructe, napolitane cu migdale, castane în ciocolată și multe altele.

Produsele de lux Heindl se adresează în primul rând magazinelor de dulciuri/ciocolaterii, magazinelor specializate, magazinelor online specializate și rețelelor mari de magazine din România care dispun de spațiu la raft dedicat produselor premium din ciocolată.

Brandul Heindl se regăseşte deja la rafturile magazinelor: Carrefour, OMV, Mega Image  urmând să fie listate şi în hypermarketurile Selgros si Auchan . De asemenea, gama Heindl e prezentă și prin distribuția tradițională, prin intermediul distribuitorilor zonali si naționali.

Contact INTER CONECTER – Timişoara: Daniel Preunca, Director de Marketing -Tel: 0723.171.474.

Mai puteţi citi şi Brandul de ciocolată Americana, din nou pe piața din România prin INTER CONECTER

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „INTER CONECTER aduce pe piața din România ciocolata de lux Heindl, o marcă cu tradiție vieneză”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *