Inter Conecter prezintă oficial in România gama de dulciuri cu licență Disney și Warner Bros – Zàini

Inter Conecter, compania timișoreană specializată de peste 20 de ani în importul de cafea, dulciuri și produse alimentare premium, prezintă oficial in România gama de dulciuri cu licență Disney și Warner Bros – Zàini, brandul italian care datează din 1913. Astfel, începând cu luna ianuarie 2022, gama de dulciuri cu licență Disney și Warner Bross și gama de tablete de ciocolată Single Origins, sub brandul Zàini, sunt importate și distribuite în România de către Inter Conecter.

Zàini

Zàini, producătorul italian de produse pe bază de ciocolată și caramele, care și-a început activitatea în 1913, își distribuite produsele în 80 de țări din întreaga lume, este lider în Italia în segmentul Baking Chocolate cu linia de produse Emilia, iar pentru restul produselor sale deține licențe apaținând unor companii precum Disney și Warner Bros, cu cele mai îndrăgite personaje și eroi din celebrele filme ale acestora.

Încă din 1913, produsele Zàini au venit în diferite forme și culori, ambalate în cutii elegante sau cutii colorate, cu aspect retro. De-a lungul timpului, la gama de produse tradiționale italiene s-au adăugat versiuni fără zahăr sau fructe în ciocolată.

Produsele cu licență Disney și Warner Bros – Zàini sunt binecunoscute și foarte apreciate de către copii, mai ales după producerea ouălelor de ciocolată cu surprize constând în jucării de colecție ale celor mai importante licențe îndrăgite de copii. În cele din urmă, alte produse, cum ar fi produsele din cacao, tartinele si cereale cu conținut redus de zahăr și grăsimi, transformă Zàini într-un „campion ascuns” în lupta pentru a crea cele mai inovatoare dulciuri pentru copii.

Produsele cu licență Disney și gama de tablete de ciocolată Single Origins, în România doar prin Inter Conecter

Începând cu luna ianuarie 2022, gama de dulciuri cu licență Disney și Warner Bros și gama de tablete de ciocolată Single Origins, ambele sub brandul Zàini, sunt importate și distribuite în România doar de către companie Inter Conecter.

Oferta de produse

Gama de tablete de ciocolată Single Origins Zàini

Zàini

Dulciuri cu licență Disney și Warner Bross – Zàini

Ouă de ciocolată cu surprize:

Pastile de ciocolată cu surprize:

Zàini

Caramele Mini Creamy cu surprize:

Zàini

Jeleuri de fructe:

Zàini

Cereale crocante umplute cu ciocolată:

Zàini

Cereale crocante umplute cu ciocolată la cană:

Display-uri de mărimi și încărcări diferite:

Pentru mai multe detalii legate de produse, puteți descărca Întregul Catalog Zàini 2022

Luigi Zàini S.p.A.

Compania Luigi Zàini S.p.A. își distribuite produsele în 80 de țări din întreaga lume, este lider în Italia în segmentul Baking Chocolate cu linia Emilia, deține licențe pentru produse de cofetărie ale unor companii precum Disney și Warner Bros, si reprezintă în Italia mărci precum PEZ, TROLLI. Compania are un număr de aproximativ 200 de angajați în cele trei unități de producție din Milano și la platforma logistică din Pavia.

Inter Conecter

Inter Conecter este un furnizor important pentru lanţurile de supermarketuri, hipermarketuri, benzinării, magazine de specialitate, cofetării şi patiserii.

În portofoliul de producători pe care îi reprezintă în exclusivitate se numără Hamlet – Belgia, Villars – Elveţia, Reber – Germania, Pralibel – Belgia, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Goldkenn – Elveția, Abtey – Franţa, ICKX Chocolaterie – Belgia, Heidel – Germania și altele. Din acest an este și partenerul oficial al cafelei Segafredo în România, Bulgaria și Republica Moldova.

Ca brand propriu, Inter Conecter a relansat în România Americana cu produse precum: Finezza Kids, gamă dedicată copiilor cu vârsta între 1 – 100 de ani, batoane de ciocolată premium cu diverse umpluturi: cremă de lapte, căpșuni, cereale sau biscuiți. Finezza Kids completează portofoliul brandului Americana, din care amintim Schoko Banana, Rum Kokos sau drajeurile de ciocolată cu arahide, cafea, portocale și stafide.

Contact Inter Conecter 

Contact INTER CONECTER – Timisoara: Daniel Preunca, Director of Marketing – Tel: 0723.171.474, www.interconecter.ro


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *